Mansur Yavaş’tan Kırıkkale’ye destek sözü

Mansur Yavaş’tan Kırıkkale’ye destek sözü
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ettiler

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık’ı makamında kabul etti. Yavaş, seçim öncesinde Kırıkkale için verdiği destek sözünü ziyarette de yineledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavaş, Başkan Önal’a ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Kırıkkale’nin İç Anadolu Bölgesi’nin önemli illeri arasında yer aldığını dile getiren Yavaş, “Kırıkkale’nin sorunlarını çözmek için elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız” dedi.

mansur-yavastan-kirikkaleye-destek-sozu-1.jpg

GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Kırıkkale’nin her alanda sorunlarını çözmek için mücadele verdiklerini vurgulayan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, bu konuda tecrübeli kadrolar oluşturduklarını ifade etti. Altyapı başta olmak üzere, üstyapı ile sosyal ve kültürel alanda birçok işlere imza atacaklarını vurgulayan Önal, bu kapsamda CHP’li Büyükşehir Belediyelerine ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Önal, “ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ı ziyaret ettik, başkentimizdeki başarısı için kendisini tebrik ettik. Ankara'mız ve Kırıkkale'miz için güzel projelere hep birlikte imza atacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.