Kırıkkalespor kendi evinde kaybetti

Kırıkkalespor kendi evinde kaybetti
Kırıkkale Büyük Anadoluspor kendi evinde konuk ettiği Bayrampaşaspor'a 2-0'lık skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın tek golü 36. dakikada penaltıdan geldi. 

İLK GOL PENALTIDAN
Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi evinde ağırladığı Bayrampaşaspor'a 2-0'lık skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın hakemi 32, 34 ve 35'inci dakikalarda Kırıkkalesporlu oyunculara sarı kart gösterirken, 36. dakikada ise Kırıkkalespor aleyhine bir penaltı kararı verdi. Penaltıyı iyi değerlendiren Bayrampaşasporlu futbolcu İsa Güler ise attığı golle takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Golün ardından Kırıkkalespor'da art arda oyuncu değişiklikleri yaşanırken ilk yarı bu skorla sona erdi. 

BAYRAMPAŞASPORUN 2. GOLÜ SON DAKİKALARDA GELDİ
Soyunma odasına 1 fakla geride giden Kırıkkalespor, karşılaşmanın ikinci yarısına düşük bir tempo ile başladı. İkinci yarıda sahaya dengeli bir oyun yansırken, Kırıkkalespor aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Bayrampaşaspor ile önde olmanın avantajını iyi değerlendirerek, 87 dakikada bir gol daha buldu. Mertcan Aktaş'ın golü ile aradaki farkı 2'ye çıkaran Bayrampaşaspor, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.


5ffaf5e6b2098-kirikkale bayrampasa (2).jpg

5ffaf5e6ceae1-kirikkale bayrampasa (1).jpg

5ffaf5e9ec9a8-kirikkale bayrampasa (3).jpg

5ffaf5ea37132-kirikkale bayrampasa (4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.