Kırıkkale’de Yeni Gasilhane projesinde sona yaklaşıldı
BAŞKAN ÖNAL, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Kısa süre önce yapımına başlanan yeni gasilhane binasında inşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, tesisin yakın zamanda hizmete alınması hedefleniyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek proje hakkında bilgi aldı. Başkan Önal, kentin önemli bir ihtiyacını karşıladıklarını belirterek, yeni gasilhanenin vatandaşların en hassas dönemlerinde büyük bir kolaylık sağlayacağını ifade etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Önal yaptığı değerlendirmede, “Kırıkkale’mizin önemli eksiklerinden biri olan gasilhane ihtiyacını gidermek için başlattığımız çalışmalarda sona yaklaştık. Hemşehrilerimizin en zor anlarında yanlarında olmaya devam ediyoruz. Özellikle evde gerçekleşen vefatlarda zaman zaman yaşanan ‘mevtanın hastaneye kabul edilmemesi’ gibi sorunların önüne, yapımı tamamlanmak üzere olan gasilhanemiz ile geçmiş olacağız.” dedi.

ÖNEMLİ BİR SORUN ÇÖZÜLECEK
Yeni tesisin, tüm işlemlerin tek bir merkezde düzenli ve güvenli bir şekilde yürütülmesine imkân sağlayacağını belirten Önal, “Defin dahil tüm süreçler daha düzenli, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilecek. Hemşehrilerimizin bu süreci daha insani koşullarda yaşayabilmeleri için çalışıyoruz. Kırıkkale’mize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. Belediye yetkilileri, gasilhanenin hizmete girmesiyle birlikte kent genelinde önemli bir ihtiyacın giderileceğini ve vatandaşların daha nitelikli bir hizmete ulaşacağını belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.