Kırıkkale Belediyesi için büyük ihtimalle ittifak olmayacak!

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ile Kırıkkale Belediyesi için ittifak olup olmayacağı konusunda son noktayı koydu. Öztürk, “Büyük ihtimalle Cumhur İttifakı olarak ayrı ayrı seçimlere gireceğiz.” dedi.

KIRIKKALE KAMUOYU İTTİFAKI MERAK EDİYOR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP’de aday adaylığı kapsamında başvurular devam ediyor. Kırıkkale merkez, ilçeler ve beldelerde seçim startını veren MHP’de Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk’te sahada seçmenin nabzını tutuyor. Seçim çalışmaları kapsamında Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’in sorularını yanıtlayan Öztürk, Kırıkkale gündeminde merak edilen ittifak konusuna da açıklık getirdi.

MHP YEREL SEÇİMLERE HEYECANLA HAZIRLANIYOR

2024 yılında yapılacak olan seçimlere MHP’nin büyük bir heyecan ve şevkle hazırlandığını ifade eden Öztürk, “MHP'ye inanan, gönül veren, güvenen tüm dava arkadaşlarımız ve teşkilatlarımız, aday adaylarımız büyük bir olgunluk içerisinde bu kampanyayı yürütüyorlar. Kendim dâhil bu davaya gönül veren 7’den 70’e herkeste bu seçim için ayrı bir şey görüyorum. Özellikle Kırıkkale Belediyesi’ni kazanmamız gerektiğini görüyorum” dedi.

MHP’YE KARŞI CİDDİBİR SEVGİ SELİ VAR

Vatandaşların caddede, sokakta her yerde MHP’ye karşı ciddi bir sevgisinin olduğunu dile getiren Öztürk, “Vatandaşlarımız bu dönem Kırıkkale Belediyesi’ni MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturulmasından yana. Milletvekili olarak söz veriyorum. Hangi arkadaşımız aday olursa olsun onun yanında olacağım ve gece gündüz demeden çalışarak bu dönem Kırıkkale Belediyesi’ni MHP’li belediye olması için çalışacağım. Mevcut yerlerimiz koruyarak ve bizim olmayan yerleri de MHP saflarına katarak bu çalışmamızı sürdüreceğiz.”

BİZİM OLMAYAN YERLERİ DE ALMAK İSTİYORUZ

Cumhur İttifakı kapsamında Kırıkkale Belediyesi’nde ittifak olup olmayacağı konusuna açıklık getiren Öztürk, “MHP ve AK Parti arasında mevcut olan Cumhur İttifakı kapsamında belediyelerle ilgili görüşülen komisyon toplantılarında Kırıkkale’nin bu kapsamda olmadığı yönünde oldu. Ama bu henüz kesinleşmiş değil. Ama benim edindiğim ve izlediğim bilgi bu yönde. Dolayısıyla burada Cumhur ittifakının paydaşları olan diğer siyasi partilerde buraya ayrı ayrı seçime girecek. Ama tabi ki biz istiyoruz ki Kırıkkale’de bütün belediyelerin Cumhur İttifakı çatısı altında kalsın. Bizler bunu istiyoruz ama Kırıkkale’de seçime büyük ihtimalle ayrı gireceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.