Karıştıran mesire alanı yenileniyor

Karıştıran mesire alanı yenileniyor
 Muhabir
Keskin Kaymakamı Tunahan Çil, Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger ile birlikte uzun süredir atıl durumda olan ve İlçe Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek hizmete açılması planlanan Karıştıran Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu.

ÖNEMLİ YENİLİKLER DİKKAT ÇEKİYOR

İlçede sosyal yaşam alanlarının artırılması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında yeniden düzenlenen mesire alanında önemli yenilikler dikkat çekiyor. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ekmel Cönger, mesire alanında yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Çil’e ayrıntılı bilgi verdi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından alan içerisinde hayvanat bahçesi, geniş piknik alanları ve çocuklara özel oyun alanlarının yer alacağı belirtildi.

karistiran-mesire-alani-yenileniyor2.jpg

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Tunahan Çil, doğayla iç içe bir yaşam alanı sunacak olan Karıştıran Mesire Alanı’nın hem ailelerin dinlenip vakit geçirebileceği hem de çocukların güvenle eğlenebileceği bir ortam olacağını ifade etti. Bu tür projelerin ilçenin sosyal yapısına büyük katkı sunduğunu vurgulayan Çil, emeği geçenlere teşekkür etti. Yenilenen Karıştıran Mesire Alanı’nın kısa süre içinde halkın kullanımına açılması planlanıyor. İlçe sakinleri ise çalışmaları memnuniyetle karşılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.