Kadın muhtarlardan birliktelik örneği

Kadın muhtarlardan birliktelik örneği
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi Kapsamında Kırıkkale’de herkese örnek olacak bir davranış sergilendi. Mahalle muhtarlığına talip olan kadınlar, sosyal medya hesaplarından birbirlerinde destek sağlıyor.

HERKESE ÖRNEK OLDU

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin heyecanı yaşanıyor. Bu kapsamda siyasete ve seçimlere renk getiren kadınlar, hem belediye başkanlık görevinde hem de muhtarlık görevinde yer alarak siyasete kadın eli değdirmek istiyor. Seçimlere sayılı bir zaman kala Kırıkkale’de mahalle muhtarlıkları arasında sergilenen dayanışma herkese örnek oldu.

herkese-ornek-oldu.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENİYOR

Mahalle gözetmeksizin birbirlerine sosyal medya hesaplarından destek sağlayan kadın muhtar adayları, birlik ve beraberlik sergiliyor. Her mahalle muhtar adayı, hem kendilerine hem de diğer adayları için oy topluyor. Seçimlerde çok az rastlanan bu görüntü Kırıkkale’de herkes tarafından takdir topladı. Bu durumu gören Kırıkkaleli vatandaşlar, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu seçimde olsa sonuçta kazananın Kırıkkale olacağına vurgu yaptılar.

birlik-ve-beraberlik-sergileniyor-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.