Zafer Partisi, milletvekili adaylarını tanıttı

Zafer Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, 14 Mayıs seçimleri çalışmaları kapsamında Kırıkkaleli basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda, Zafer Partisi Kırıkkale milletvekili adayları tanıtıldı.

TÜM PARTİ TEŞKİLATI KATILDI
Zafer Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği çalışmaları kapsamında, Kırıkkaleli basın mensupları ile bir araya geldi. Kırıkkale milletvekili adaylarının tanıtıldığı toplantıya, Zafer Partisi 1’inci sıra Kırıkkale Milletvekili Adayı Tuğba Mızrak Demirbağ, 3’üncü sıra Kırıkkale Milletvekili Adayı Yasemin Polatlı ve il teşkilatı katıldı. 

“BİZ GERÇEK MUHALEFET YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Aday tanıtımının ardından açıklamada bulunan 1’nci sıra Milletvekili Adayı Tuğba Mızrak Demirbağ, “Mevcut iktidar 20 seneyi aşkın bir süredir ülkeyi yönetmekte. Maalesef ülkeyi çeşitli krizlerin içine sürüklemiş durumda. Ekonomik kriz, milli birlik krizi, sığınmacı krizi bunlardan birkaçı. 20 yılı aşkın süredir ülkeyi yöneten bir iktidar var ama 20 yılı aşkın süredir ülkede muhalefet yapmaya çalışan bir sarı muhalefet var, bizim tabirimizle. Maalesef sarı muhalefet yeterli derecede ve gerekli şekilde muhalefet yapamadığı için 20 yıldır seçim kaybetmekte. Biz Zafer Partisi’ni kurarak, gerçek muhalefet yapmak için yola çıktık.” dedi.

“SIĞINMACILARIN TAMAMINI GÖNDERMEK KONUSUNDA KARARLIYIZ”
Türkiye’de bulunan sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi konusunda kararlı olduklarını belirten Demirbağ, “Özellikle 13 milyonu aşkın sığınmacının ülkemizi sessiz bir şekilde işgali, bizim partimizin kuruluş amaçlarının başında geliyor. Bu sığınmacıların bir an önce ülkelerine gönderilmeleri ve ülkemizin sırtındaki bu yükün atılması gerekiyor. Zafer Partisi, bu söylemi ortaya çıkarana kadar hem Cumhur İttifakı hem Millet İttifakı bu konuda 3 maymunu oynar şekilde bunu hiç dile getirmediler. Ne zamanki biz parti olarak ortaya çıktık ve sığınmacıların ülkelerine dönmesi konusunda halkın iradesini ortaya koymaya başladık, her iki taraftan da ‘biz de göndereceğiz’ gibi söylemler, sesler çıkmaya başladı. Ancak bizim onlardan farkımız, biz bu konuda kuvvetli bir irade gösteriyoruz ve 1 yıl içerisinde gerekirse zorla, 13 milyon sığınmacının tamamını ülkelerine göndermek konusunda kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Haber: Burak Çalışkan

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.