Zafer Partisi il Teşkilatı, Yahşihanlılarla bir araya geldi

Zafer Partisi il Teşkilatı, Yahşihanlılarla bir araya geldi
Zafer Partisi İl Teşkilatı, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında Yahşihan ilçesini ziyaret etti.

VATANDAŞLARA ZAFER PARTİSİ’Nİ ANLATTILAR
14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Zafer Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde esnaflarla ve esnaf odaları ile bir araya gelen Zafer Partisi heyeti, bu kez de Yahşihanlı vatandaşlarla bir araya geldi. Zafer Partisi İl Başkanı Emin Erkeç ve Milletvekili Adayı Tuğba Mızrak Demirbağ, Yahşihanlı vatandaşlara Zafer Partisi’ni anlattı. 

“VATANDAŞIMIZ DESTEĞİNİ BİZDEN ESİRGEMİYOR”
Düzenlenen ziyarette konuşan Zafer Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Tuğba Mızrak Demirbağ, “Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onlar bizi görmekten memnun, bizler de onlarla bir arada olmaktan memnunuz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlara partimizi ve hedeflerimizi anlatıyoruz. Vatandaşımız da sağ olsunlar desteğini bizden esirgemiyor.” dedi. 

“VATANDAŞIMIZ SORUNLARLA UĞRAŞMAK ZORUNDA KALIYOR”
İktidara geldikleri takdirde Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulacaklarını dile getiren İl Başkanı Emin Erkeç, “Vatandaşımız ekonomik kriz ve sığınmacı krizi gibi ciddi sorunlarla uğraşmak zorunda kalıyor. Biz Zafer Partisi olarak tüm bu sorunlara çözüm bulacağız. Hedeflerimiz de vatandaşlarımıza aktarıyoruz.” dedi.


 


64566a426c6c7.2.png

64566a4274c96.1.png

64566a43b86c4.3.png

64566a43c1b3e.4.png

64566a44d9ffd.6.png

64566a450c6c2.5.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.