Zafer Partisi İl Teşkilatı, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Zafer Partisi İl Teşkilatı, basın mensuplarıyla bir araya geldi
Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan ve il teşkilatı, Kırıkkale’deki basın mensupları ile bir araya geldi. Durukan yaptığı açıklamada, “İktidara gelirsek, 1 yıl içerisinde Suriyeli kalmayacak” dedi.

“1 YIL İÇERİSİNDE SURİYELİ KALMAYACAK”
Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi, çalışmalarına devam ediyor. Kırıkkale’de de devam eden çalışmalar kapsamında Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan, basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıda konuşan Duruakan, ülke gündemini ve iktidarı değerlendirdi. Mülteciler ile ilgili de açıklamalarda bulunan Duruakan, “İktidara gelirsek, 1 yıl içerisinde Suriyeli kalmayacak” dedi.

“SIĞINMACILARI GÖNDERMEK İÇİN İMZA TOPLUYORUZ”
Teşkilat çalışmaları hakkında konuşan Duruakan; “Teşkilatımız kuruldu valilikten onay alındı. Amacımız Şubat ayında il kongresi ve seçime hazır hale gelmek. Birinci politikamız; sığınmacıları göndermek. Bu konu için Kırıkkale’de imza topluyoruz. ‘Neden göndermek istiyorsunuz?’ derseniz; 10 milyon Suriyelinin maliyeti çok fazla. Hiç ekmek kuyruğunda Suriyeli gördünüz mü? Ama PTT önlerinde Suriyeli kuyruğu var.” dedi.

“SINIFTA 12 SURİYELİ VAR”
Eğitim sistemi içerisinde yer alan göçmenleri eleştiren Duruakan; “Ben kendi çocuğumu devlet okuluna verdim. 44 kişilik sınıfta, 12 tane Suriyeli var. Durum böyle olunca, öğretmenler her şeyi bırakıp, onlara Türkçe öğretmeye çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

“BİZ TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ, IRKÇI DEĞİLİZ”
Kendilerinin Türk milliyetçisi olduğunu belirten Duruakan; “Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyeceğiz. Biz Türk milliyetçisiyiz, ırkçı değiliz. Bizim kadınlarımız gider cephede şehit olur.” dedi.






 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.