Yüksek İhtisas Hastanesi’ne Radyografi Cihazı 

Yüksek İhtisas Hastanesi’ne Radyografi Cihazı 
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, hizmetlerinin daha kaliteli seviyeye ulaşması amacıyla ekipmanlarını güçlendiriyor. Hastane ameliyathanesine, ileri düzey C Kollu Dijital Radyografi Cihazı temin edildi. 

KISMEN SEÇİLEN HAFIZA SİSTEMLERİ
En son teknolojik yeni cihazın kullanıma sunulduğunu belirten Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, “Hastalarımız için bu ve bunun gibi çok önemli cihazlar hastanemize kazandırıldı. Hastanemize yeni cihaz kazandırılması yönündeki çalışmalarımız artarak devam edecek. C kollu skopi cihazı; ortopedi, travmatoloji, genel cerrahi, üroloji, beyin cerrahi ve kısmen seçilen hafıza sistemlerine bağlı olarak her türlü endoskopik çalışmalarda, ameliyat ortamında kullanılmak üzere tasarlanmıştır" dedi.


AMELİYAT SÜRESİNİ KISALTAN SKOPİ CİHAZIDIR
“Gerçek zamanlı (anında) görüntü elde edilmesini sağlayan bir röntgen cihazıdır. Bir çok derin bölgeyi de(Ör: Batın) görüntüleyebilen c kollu skopi, ameliyat süresinin kısalmasını da sağlıyor. Ayrıca c kollu skopi insan vücudunda herhangi bir deformasyona neden olmaz. C kollu skopi; mobilize röntgen cihazı olan, düşük dozda yüksek ve anında görüntü sağlayan ve ameliyat süresini kısaltan skopi cihazıdır” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.