Yollarda trafik yoğunluğu  

Yollarda trafik yoğunluğu  
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de Ramazan Bayramı’na hazırlanıyor. Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale’de yoğunluk oluşturdu.

110 BİN EKİP SAHADA GÖREV ALACAK 
11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın son günlerinde hafta sonu tatiliyle birlikte vatandaşlar memleketlerine doğru gitmek üzere yola çıktılar. Ulaşımda 43 ilin geçiş noktası olan Kırıkkale'de, 5 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla araç yoğunluğu oluştu. Kırıkkale’de denetim gerçekleştiren Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yollarda alınan önlemlere ilişkin, "Bayram tatilinin de içerisinde olduğu bir haftalık süreçte 110 bin civarında ekibimiz, 210 bin civarında personelle sahada görev alacak" dedi.


BAYRAMINIZ KEMERİNİZ OLSUN 
Şehir merkezinden geçen Ankara-Kırıkkale karayolunda uzun kuyruk oluştu. Güzergahta zaman zaman hasarlı kasalar da meydana gelince yoğunluk arttı. Polis ve jandarma ekipleri, ulaşımın aksamaması için güzergahtaki kavşakların bazılarını kapatarak önlem aldı. Trafik yoğunluğunun Ramazan Bayramı sonrası da geri dönüş yolculuğunda artış göstermesi bekleniyor. 


SÜRÜCÜLERE UYARILAR YAPILDI 
‘Bayramınız kemeriniz olsun’ sloganı kapsamında da  Ankara- Kırıkkale yolu YHT üst geçidi altında gerçekleştirilen denetime Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut katıldı. Denetimde sürücü ve yolcular emniyet kemeri kullanımı konusunda uyarıldı. Mehmet Aktaş, araçlarda bulunan çocuklara kırmızı düdük verdi ve aşırı hız yapılması durumunda düdükleriyle sürücüleri uyarmalarını istedi.

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.