Yılmaz, saha çalışmasını sürdürüyor

Yılmaz, saha çalışmasını sürdürüyor
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, ziyaretler sırasında vatandaşların sorunlarını dinliyor, onlarla birlikte çay içip sohbet ediyor. Vatandaşların sıcaklığıyla karşılanan Yılmaz, “Gece gündüz halkımıza hizmet etmek için çalışacağız” dedi.

SU, TAŞIMA, EĞİTİM VE YAPILAŞMA

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, esnaf ziyaretlerinde vatandaşların sıkıntılarını ve Kırıkkale’nin eksikleri hakkında vatandaşların serzenişlerini dinliyor.  Yılmaz, seçilmesi halinde su, taşıma, eğitim ve yapılaşma konusunda müjdeler verdi.

 

TEMİZ, DÜZENLİ, GÜVENLİKLİ

Belediye Başkan adayı Yılmaz, esnaf ziyaretleri sırasında da vatandaşlara çeşitli konularda müjdeler verdi.  Göreve geldiğinde ilk iş olarak su parasında indirim yapacağını söyledi. Mahallelerden tek minibüs ile hastanelere ulaşım sağlanacağını dile getiren Yılmaz, “Ayrıca Belediye Soğuk Hava Deposu ile 4 mevsim uygun fiyata meyve sebze vatandaşına sunulacak. Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları için modern bir bina hayata geçirilecek. Temiz, düzenli, güvenlikli mekanlara sahip olacaklar.” dedi.

 

BELEDİYE KARŞILAYACAK

Üniversiteyi kazanan Yüksek Öğretim öğrencilerin burslarını Kırıkkale Belediyesi´nden alacağını ifade eden Yılmaz, “Öğrencilik zamanlarında bilecekler ki Kırıkkale Belediyesi hep yanlarında olacak. 65 yaş üzeri büyüklerimizin minibüs ile ulaşım ücretlerini belediye karşılayacak. Minibüs sahipleri bu hizmetlerinin bedelini belediyeden tahsil edecekler.” dedi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.