Yenişehir’in ilk muhtar adayı Özseven oldu 

14-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin ardından mahalli seçiminin heyecanı yavaş yavaş başladı

ADAYLIĞINI AÇIKLADI 
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde 15 yıldır terzilik mesleğiyle uğraşan esnaf Hacer Özseven, geçtiğimiz dönem çok az farkla kaçırdığı muhtarlık için yeniden adaylığını açıkladı.  14-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin tamamlanmasının ardından ‘Mahalli İdareler Seçimi’ kapsamında hareketlenmeler de başladı. Çevresi tarafından sevilen ve muhtarlığı bir iyilik ve yardım kapısı olarak gören Özseven, önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçim kapsamında muhtarlık adaylığını açıkladı. 

ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR 
Yahşihan ilçesinde bulunan Dereboyu kafede kadınları bir araya getiren Özseven, burada adaylığını açıkladı. Özseven, “Yenişehir Mahallesi’nde 15 yıldır terzilik mesleğiyle uğraşıyorum. Artık çevremize bir kadın elinin değmesi gerektiğini düşünüyorum. Geçtiğimiz seçim döneminde çok az bir farkla muhtarlığı kaçırdım. İnşallah bu dönem yaklaşık 6 bin oyun yüzde 80’ini almayı planlıyorum. Mahallemiz ve çevremizde yer alan vatandaşlarımız için çok güzel projelerimiz var.”


ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAĞIZ 
Özseven, “Kaymakamlığımızla birlikte mahallemizde ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerinde temizlik görevlileri göndereceğiz. Sokak hayvanlarımız kaldığı barınaklarımıza daha büyük özen göstereceğiz. Kadınlarımızın iş yapabilecekleri ve evlerinde ya da dışarda ürettiği ürünleri satabilmesi amacıyla iş imkanı sağlayacağız. Mesleki alanda kursların açılması ve kadınlarımızın meslek öğrenmesi için mücadele vereceğiz. Seçime doğru projelerimizi halkımıza daha da çok anlatacağız. Muhtarlığı yardımlaşma olarak görüyorum. Halkımız beni seçer ve kazanırsam inşallah Yenişehir’e önemli hizmetler yapmak için mücadele sergileyeceğim” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


6481d59602a6c.muhtar-1.jpg

6481d5960e356.muhtar-2.jpg

6481d59738c1b.muhtar-4.jpg

6481d5975021e.muhtar-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.