Yahşihan’a tarihi yol

Yahşihan’a tarihi yol
Yahşihan Belediyesi'nin ‘İstiklal Yolu Projesi’ hız kazandı. Trafiğe kapatılan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde tüm çalışmalar bittikten sonra daha modern 3x3 duble bir yol vatandaşların hizmetine sunulacak.

3x3 DUBLE YOL OLACAK
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın önemli projelerinden olan ‘İstiklal Yolu Projesi’ tamamlandığı zaman Hoca Ahmet Yesevi Caddesi daha güzel bir görünüme kavuşacak. Kırıkkale Yenimahalle mezarlığından başlayıp Yahşihan tren garında biten yolun yeni hali 3x3 duble olacak şekilde yapımı devam ediyor. Mevcut demir yolu hattından kaynaklanan kot farkı sebebiyle oluşan üst yapının zarar görmemesi ve alan genişliğinin sağlanması açısından Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde imar planına uygun olarak taş duvar çalışmaları da ekipler tarafından yapıldı. Bisiklet yolu, yürüyüş yolu, fitness aletlerinin konulacağı ve yeşil alanlarında yapılacağı duble yol çalışması bittiği zaman Hoca Ahmet Yesevi Caddesi ayrı bir çehreye kavuşacak.

YAHŞİHAN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Yahşihan ilçemizde altyapı çalışmalarımızı bitirdikten sonra üst yapı çalışmalarımıza hız kazandırdık. Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde projelerimiz arasında yer alan İstiklal Yolu Projemiz ilçemize güzel bir görünüm kazandıracak. ‘İstiklalden İstikbale Cumhuriyet Şehri Yahşihan’ sloganı ile çalışmalarını yaptığımız İstiklal Yolu projemizde yeni yolumuz daha modern ve daha güzel olacak. İşi daha da hızlandırmak için yolumuzu kapatmak zorunda kaldık. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum. Ne yapıyorsak Yahşihan’ımız için yapıyoruz. Yahşihanlı vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.