Yahşihan halkına sporu sevdirecek sözleşme

Yahşihan halkına sporu sevdirecek sözleşme
Sosyal ve kültürel alanda önemli hizmetlere imza atan Yahşihan Belediyesi, AY’S Spor Merkezi ile ilçede ikamet eden vatandaşlar ve çalışanlarını ilgilendiren bir protokol gerçekleştirdi. 

1 YILLIK PROTOKOL İMZALANDI
Yapmış olduğu çalışmalar ile 7’den 70 herkesin sevgi ve takdirini toplayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, zaman zaman gerçekleştirdiği anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. Yahşihan Belediyesi ve AY’S Spor Merkezi arasında 1 yıllığına imzalanan protokol doğrultusunda Yahşihan Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarına yüzde 20, Yahşihan sınırları içerisinde ikamet edenlere de yüzde 10 indirim uygulanacağı belirtildi.

YÜZDE 10 İNDİRİM UYGULANACAK 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında “Yahşihan Belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza yönelik indirim anlaşmalarımıza bir yenisini daha ekledik. AY’S Spor Merkezi ile 1 yıllığına imzaladığımız protokol doğrultusunda belediyemiz çalışanları ve birinci derece yakınlarına yüzde 20, Yahşihan sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşlarımıza da yüzde 10 indirim uygulanacaktır. Hayırlı olsun.” 

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.