Yahşihan Belediyesi kendi asfaltını üretecek 

Yahşihan Belediyesi kendi asfaltını üretecek 
Yahşihan Belediyesi, yüklenici firması Solmaz Yol İnşaat A.Ş. ile beraber Hacılar Kasabasına kurduğu Asfalt Plent Tesisinde sona yaklaşılıyor.

BOZULAN YOLLAR ASFALTLANMIŞ OLACAK 
Yahşihan Belediyesi, yüklenici firması Solmaz Yol İnşaat A.Ş. ile beraber Hacılar Kasabasına kurduğu Asfalt Plent Tesisinde sona yaklaşılıyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın göreve geldikten sonra bitirdiği altyapıdan sonra Yahşihan ilçesinin bozulan yollarının bir kısmına asfalt atılmış, bazı kısımları da artan maliyetler ve asfalt plent tesisinin olmaması gibi nedenlerden dolayı gecikmeler yaşanmıştı. Tesisin 25 Ekim gibi tamamlanmasını hedeflenirken, aynı gün içerisinde ilk deneme üretiminin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

KENDİ ÜRETİMİNE BAŞLAYACAK 
Kurulan tesise giderek çalışmaları yerinde inceleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Solmaz Yol İnşaat A.Ş. yüklenici firmamızın kurmuş olduğu Asfalt Plent Tesisimizde sona geldik. 30 milyona mal olan tesisi 25 Ekim’de açıp asfaltımızı kendimiz üretmeye başlayacağız. Tesis kurulduktan sonra caddelerimize, sokaklarımıza daha hızlı ve etkili biçimde sıcak asfalt atarak ilçemizin kalan kısımlarını en kısa sürede tamamlayacağız. Yahşihan Belediyesi nezaretinde diğer belediyelerde tesis hizmetinden yararlanabilecekler. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.