Yahşi Medya’dan bir başarı daha 

Yahşi Medya’dan bir başarı daha 
Reklam, dijital ve yerel medya alanında kurulduğu günden itibaren başarılı çalışmalara imza atan Yahşi Medya Reklam Ajansı, başarısına bir yenisini daha ekledi. 

BAŞARISINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ 
Yahşi Medya, kurulduğu günden bugüne Kırıkkale’deki markalara hayat verip büyütmenin yanı sıra siyasetçilerde de yapmış olduğu seçim kampanyalarındaki başarısıyla yine gündemde. Son seçimde MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün seçim kampanyasını yürüten Yahşi Medya Reklam Ajansı, Öztürk’ün vekil olmasıyla birlikte başarısına bir yenisini daha ekledi.  AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz gibi isimlerin siyasi çalışmalarına katkı sunan ve bu süreçte başarı sağlayan Yahşi Medya, son olarak 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı, Kırıkkale Milletvekili Öztürk’ün seçim kampanyasını yürüttü. 

Yaklaşık 2 buçuk aydır Öztürk'ün seçim kapanyasını yürüyen Yahşi Medya, dijital medya, geleneksel medya ve sahadaki seçim stratejisi ile Öztürk'ün kazanmasına yardımcı oldu. Yahşi Medya, elinde bulundurmuş olduğu güçlü medya ağı ile çalıştığı siyasetçiye büyük katkı sağlayarak, bir kez daha rüştünü ispat etti. 

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.