Vali Yunus Sezer İncelemelerde Bulundu

Vali Yunus Sezer İncelemelerde Bulundu

Son Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale’ye atanan Vali Yunus Sezer, göreve başlamasının hemen akabinde bir dizi incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kızılırmak nehri üzerindeki tarihi Çeşnigir Köprüsü ve çevresi ile bük mevkiinde bulunan Büklükale kazı alanını ziyaret eden Sezer, incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Karakeçili İlçesi Eğribük mevkiindeki tarım arazisinde de incelemelerde bulunan Sezer’e, özel bir işletmeye kiraya verilen arazide yapılan tarım faaliyetleri hakkında Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz tarafından bilgi sunuldu.
Son olarak Karaahmetli köyündeki Karaahmetli Tabiat Parkı’nda da incelemelerde bulunan Vali Sezer, Parkı gezerek Orman ve Su İşleri Müdür Vekili Neslihan Akdemir’den bilgi aldı.
İncelemeleri sonrası genel bir değerlendirmede bulunan Vali Sezer, inceleme yaptığı alanlarda planlanan çalışmalar ile karşılaşılan sorunların rapor edilerek bir hafta içerisinde makama sunulması talimatı verdi.
İnceleme ziyaretlerinde, Vali Yardımcıları Osman Akbaş, Sait Özkılınç, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Karakeçili Kaymakam Vekili Kemal Sefa Gökmenoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Halit Karakoç, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, DSİ 56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu ile İl Özel İdaresi yetkilileri de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.