Üniversiteli genç kız kaza kurbanı

Üniversiteli genç kız kaza kurbanı
Aksaray'da yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Kırıkkaleli üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

Aksaray'da yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Kırıkkaleli üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

 

Mustafa K. (43) idaresindeki 68 BE 909 plakalı otomobil, Aksaray-Adana kara yolunun 6. kilometresinde yolun karşısına valizi ile geçmeye çalışan 22 yaşındaki Aksaray Üniversitesi, İktisadi Bilimler Fakültesi, Maliye Bölümü Öğrencisi Kırıkkaleli Sevgi Önder'e çarptı. Önder, olay yerinde yaşamını yitirdi. Gözaltına alına araç sürücü, polis merkezine götürüldü.

 

Kazanın ardından üniversite öğrencisi Sevgi Önder için Aksaray Üniversitesinde (ASÜ) tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Murat Akkuş'un kıldırdığı cenaze namazının ardından Sevgi Önder'in cenazesi dualar ve gözyaşları içerisinde memleketi Kırıkkale'ye gönderildi. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, merhumenin annesi Emine Önder ve Babası Feridun Önder'le de yakından ilgilendi ve taziye dileklerinde bulundu.

 

Rektör Şahin, "Öğrencimiz kaldığı yurda gitmek isterken, bir otomobilin çarpması neticesinde meydana gelen kazada maalesef hayatını kaybetti. Sevdiğiniz bir insanı kaybetmek büyük acı. Öğrencimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Rabbimiz ona rahmetiyle muamele eylesin. Ailesine ve arkadaşlarına da sabırlar diliyoruz. MekAnı cennet olsun" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.