Türkyılmaz’dan makamda kısır partisi

Türkyılmaz’dan makamda kısır partisi
31 Mart 2019 mahalli idareler seçimi kapsamında mazbatasını alarak başkanlık görevine başlayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bu sefer gerçek anlamda makamında kısır partisi verdi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a karşı son günlerde yapılan ‘algı operasyonları’ halk tarafından karşılık bulmadığı 31 Mart’ta Yahşihan halkı tarafından bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

 

Geçmiş aylarda makamını İŞKUR’dan çalışan bayanların yemek yemesi için veren Türyılmaz’a yönelik siyasi etiğe sığmadığı ve birçok kesim tarafından gereksiz olarak nitelendirilen haberler, kurulan kumpası da boşa çıkarmıştı. Hafta sonu yapılan seçim sonrası başkanlık görevine seçilen Türyılmaz, yine aynı İŞKUR’dan çalışan bayanlarla bu sefer makamında gerçek anlamda kısır partisi verdi.

 

Başkan Türkyılmaz, “Kısır partisiyle geldik, kısır partisiyle gönderiyoruz herkese kısırlı günler diliyorum. Makamda kısır partisi. Altı ay önce bizi makamda kısır partisi şeklide lanse etmişlerdi. O gün İŞKUR’dan çalışan bayanlarımız vardı. devlet adabına uygun şekilde makamımızı uygun şekilde hanımefendilere açmıştık. Biz yine bugün halkın makamında geldik makamda bu sefer gerçekten kısır partiis yapıyoruz


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.