Türkyılmaz'a sevgi seli

Türkyılmaz'a sevgi seli
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, 5 yıldır yürüttüğü seçim çalışmasını Yahşihan Cumhuriyet Meydanı’nda noktaladı. Halkın büyük teveccühüne mahzar olan Türkyılmaz, Yahşihan’da tarihi bir mitinge imza attı. Adeta insan seli oluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, 5 yıldır yürüttüğü seçim çalışmasını Yahşihan Cumhuriyet Meydanı’nda noktaladı. Halkın büyük teveccühüne mahzar olan Türkyılmaz, Yahşihan’da tarihi bir mitinge imza attı. Adeta insan seli oluştu.

ÖZTÜRK, “TÜRKYILMAZ’IN EMRİNDEYİM”

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, ‘Kurtuluş Mitingini’ gerçekleştirdi. Yahşihan’da tarihi bir gün yaşandı. İlk olarak sahneye konuşmacı olarak Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgahan Toraman çıktı. Yahşihan’da gönülleri kazananın Türkyılmaz olduğunu vurgulayan Toraman, gece gündüz demeden çalışan herkese teşekkürlerini iletti. Toraman’ın ardından sahneye çıkan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkyılmaz’ın seçimi kazanacağını ve Türkiye’de Yahşihan’ın parlayan bir yıldız olacağını söyledi. Yahşihan’ın kabuğunu kırmak istediğini ve her zamankinden daha hızlı büyümek istediğini dile getiren Öztürk, Türkyılmaz’ın seçilmesi halinde daima emrinde olacağının sözünü verdi. MHP’nin 49 milletvekili olduğunu hatırlatan Öztürk, Ankara’da 49 milletvekili ve kendisinin Türkyılmaz’ın emrinde olduğunu söyledi.

PLANLI VE PROMRAMLI ÇALIŞMA

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 31 Mart akşamı Osman Türkyılmaz’ı belediye başkanı olarak anons edeceklerini söyledi. Miting alanında herkesin gözünde ışık hissettiğini dile getiren Baloğlu, gönüllerin bir araya geldiğini söyledi. Baloğlu, planlı ve programlı bir şekilde seçim kampanyası yürüten Osman Türkyılmaz’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Baloğlu, 31 Mart akşamı kutlama yapmak üzere meydanda buluşmak için söz verdi. Baloğlu’nun konuşmasının ardından miting, MHP’nin belediye ve il genel meclisi üyelerinin aday tanıtımı ile devam etti. ‘Çocuklar bile biliyor Osman Türkyılmaz’ geliyor yazılı tişörtleri giyen yaklaşık 200 çocuk, hazırladıkları koreografi ile büyük alkış aldı.


TÜRKYILMAZ, BİNLERCE KALABALIĞA SESLENDİ

Çocuklarla birlikte sahneye çıkan MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, binlerce kalabalığa seslendi. Her mahalleyi ayrı ayrı selamlayarak konuşmasına başlayan Türkyılmaz, sahnede adeta gürledi. Yaklaşık 1 saat boyunca konuşma yapan Türkyılmaz, seçim manifestosunu örneklerle anlattı. Yahşihan’da ki usulsüzlüklere ve sorunlara değinen Türkyılmaz, artık Yahşihan’ın emin ellere teslim edilme zamanının geldiğini ifade etti. MHP’nin belediye başkan adayı olmakla gurur duyduğunu ifade eden Türkyılmaz, kendisini bu göreve layık gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve teşkilatına teşekkür etti. Uzun zamandır çalışma yürüttüğü ekine ve gönül birliği yaptığı insanlara teşekkür eden Türkyılmaz, “Asla sizlerin hakkını ödeyemem. Allah sizden razı olsun. İyi ki varsınız.” diye konuştu.  

GÖNÜL İNSANLARI KAZANACAK

Mevlana’nın bir sözünü hatırlatan Türkyılmaz, kalp kapısının içerden açıldığını ve tokmağa ihtiyaç olmadığını söyledi. Yahşihan’da 4 bin evi ziyaret ettiğini ve içtiği kahvelerin 40 bin yıl hatırı olduğunu söyledi. Ev ziyaretlerinde birçok şey öğrendiğini dile getiren Türkyılmaz,  “Büyük bir gönül birliği oluşturduk. Rabbim birliğimizi daim etsin. İnşallah 31 Mart akşamı gönül insanları kazanacak” dedi. Halk günü yapmayacağını anlatan Türkyılmaz, “Başkan Mahalle’de projesini hayata geçireceğini söyledi. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. İlçemizi sosyal ve kültürel anlamda geliştireceğiz. Projelerimiz herkese göre olacak. İşsizliğe çare olup gençlerimizin istihdamını artıracağız. Kadınlarımızı çalışma hayatına dahil edeceğiz.” dedi.

İmar uygulamalarına değinen Türkyılmaz, “İmar uygulamasını ve tadilatlarını şeffaf bir şekilde yapacağız. Vatandaşlara haber vermeden hiçbir uygulama yapmayacağız. Alt yapı sorunlarımızı çözeceğiz. Toplu taşıma ve otopark sorunlarını çözeceğiz. Karayolları ile görüşüp ilçemize 5 kavşak yapacağız. Ulaşım konusunda kanayan yaramız taksi durakları ve dolmuş durakları… Dolmuş durağı için vaat verenler yalan söylüyor. Trafik komisyonu kararı var. Dolmuş durağı veremez. Biz göreve geldiğimizde halamızın oğluna, amcamızın oğluna taksi durağı vermeyeceğiz. Biz göreve geldiğimizde hiçbir kimseye şaft hediye etmeyeceğiz, çiçek hediye edeceğiz.”

Sahnedeyken kendisine Ali Osman Akbağ isimli kişiden bir mektup geldiğini söyleyen Türkyılmaz, mektubun tamamını okudu; “Osman Bey. Akbağ’ların tarlasını dereye attı. 45 daire aldı. Belediyeye diyerek; 15’ini meclis üyelerine, 15’ini kendisine, 15’ini de belediyeye verdi. Geri de belediyeye peşkeş çekti. Ne olursun sen böyle yapmayacağını söyle. Yapmayacağım diye söyle. Biz senin arkandayız.” Türkyılmaz, “Akbağ Dede biz senin dediğini yapmaz mıyız? Ardında durmaz mıyız?”

Alt yapı ve üst yapıya önem vereceklerine değinen Türkyılmaz, “Gelecek nesillere daha güzel bir Yahşihan bırakacağız. Bizim yapacağımız parklarda Selçuklu mimarisi olacak. Biz parkları peşkeş çekmeyeceğiz. Onlar yandaşlarının parkında oy devşirmek için kahvaltı verdiler. Bu kahvaltının faturasını da belediyeye kestiler. Ayrıca Yenişehir’de ki cami yerine apart yapıldı. Burayı kime peşkeş çektiklerini biliyorsunuz.”

“Akıllı şehir uygulamalarını hayata geçireceğiz. 7/24 Yahşihan Belediyesine ulaşabileceksiniz. Su sorunumuz var. Kaçak sorunu çözeceğim. Vatandaşlarımızın ailesi ile birlikte güzel günler geçireceği alanlar oluşturacağız. Güzel mahallelerimiz olsun istiyoruz. Bir çok bölgede tekel büfesi var. Çetin Koçdoğan Parkında meyhane var. Biz bunlara razı değiliz. Bu işlerde vebal var.”

“Orman Haftasında evlere çam dağıttık. Onlarsa çamlarımızın toplatıp, kafasını kopardılar. Peygamber efendimiz diyor ki; “Kıyametin kopacağını bilseniz, ağaç dikin” diyor. Bunlarsa efendimizin sünnetine karşı geliyorlar. İnsanlara dağıttıkları erzak çekleri elimize geçti. Bana getirdi insanlar. Sana inanmıyorlar artık. Seçimden seçime 200 TL’ye insanların onurlarıyla oynamayın. Birde şehir dışından gelen oylar var. Otobüs ve uçak biletini aldığın insanlar ‘Osman Türkyılmaz’a oy kullanacak. Sen olmasan bu yol paralarını nasıl öderdik. Biz hilal kart vereceğiz. İnsanların onurunu kırmayacağız.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.