TSO meclis üyelerine KOBİGEL detayları anlatıldı

TSO meclis üyelerine KOBİGEL detayları anlatıldı
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Aralık Ayı Meclis Toplantısı Ömer Akçelik Başkanlığında gerçekleşti. Toplantı öncesinde meclis üyelerine KOSGEB tarafından başlatılan KOBİ Gelişim Destek Programı hakkında bilgi verildi.

1 MİLYON 500 BİN LİRALIK DESTEK PAKETİ
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık ayı meclis toplantısında meclis üyelerine KOSGEB tarafından başlatılan KOBİ Gelişim Destek Programı hakkında bir sunum yapıldı. Ömer Akçelik Başkanlığında gerçekleşen toplantı öncesinde meclis üyelerini bilgilendiren KOSGEB İl Müdürü Köksal Özen, veri tabanına kayıtlı küçük ve orta ölçekli işletmelerin faydalanabilecekleri, 200 bin TL geri ödemesiz 1 milyon 500 bin liralık destek paketini içeren proje teklif çağrısının detaylarını anlattı.

GELİR-GİDER BÜTÇE RAPORU
Sunumun ardından gerçekleşen toplantıda, Kasım 2022 ayı mizanının ve bütçe gelir gider izleme raporunun görüşülmesi, 2023 Yılı Tahmini Gelir-Gider Bütçe Raporunun görüşülmesi, hizmetler karşılığı alınan ücret tarifesinin görüşülmesi, kayıt ücreti ve yıllık aidat tarifelerinin görüşülmesi, kadro cetvelinin görüşülmesi, bilirkişi ve eksper listesinin görüşülmesi, harcırah kanunun 65. maddesinin görüşülmesi, gelen yazılar ve ilgili konuların görüşülmesi konuları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.