‘Teras Vadi Restaurant ve Cafe’ Uygulama Oteli bünyesinde açıldı

‘Teras Vadi Restaurant ve Cafe’ Uygulama Oteli bünyesinde açıldı
Bahşılı ilçesinde bulunan Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli bünyesinde Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet verecek olan ‘Teras Vadi Restaurant ve Cafe’ açıldı.

DÖNER SERMAYEYİ GELİRİNİ ARTIRACAK

2017 yılından bu yana Kırıkkale’de hizmet veren Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli, bugün açılışını gerçekleştirdiği Teras Vadi Restaurant ve Cafe’yi bünyesine dahil etti. Açılışı gerçekleşen kafe sayesinde lisede öğrenim gören öğrencilerin daha fazla uygulama yapabileceğini belirten Okul Müdürü Eren Arslan, ayrıca döner sermaye gelirinin de artacağını belirtti. Açık havaya kurulan ve 100 kişiye aynı anda hizmet verme kapasitesine sahip olan kafenin açılışına, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Okul Müdürü Eren Arslan, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“GAYRET BİZDEN, TAKDİR ALLAH’TAN”

Burada kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi yaptığı konuşmasında, “Gayret bizden, takdir Allah’tan. Kırıkkale’de her şeyin en güzeli olsun diye uğraşıyoruz. Uygulama Oteli de bu anlamda güzel bir mekana sahip. Biz, insanlar bu pandemi sürecinde gelip burada açık havada otursun istiyoruz.” dedi.

“OKULUMUZUN ÖZ KAYNAKLARINI KULLANARAK AÇTIK”

Misafirlere çeşitli ikramların yapıldığı açılışta konuşan Okul Müdürü Eren Arslan ise konuşmasında, “2017 yılında hizmete açılan uygulama otelimiz vatandaşlarımıza ve eğitim camiamıza hizmet vermektedir. Uygulama Otelimizin hem döner sermaye gelirlerini artırmak hem de okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin daha çok uygulama yapabilmesine imkan sağlamak amacıyla Uygulama Otelimiz bünyesinde hizmet verecek olan Teras Vadi Restaurant ve Cafe’yi okulumuzun öz kaynaklarını kullanarak ve işçiliğini de kendimiz yapmak suretiyle bugün hizmete açtık.” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.