Temurci: “Milletimizin sorunlarını çözeceğiz”

Temurci: “Milletimizin sorunlarını çözeceğiz”
Gelecek Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, siyasi parti çalışmaları kapsamında geldiği Kırıkkale’de, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı.

KUTLAMA ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR 
Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve siyasi partilerden ziyaret ve kutlamalar devam ediyor. Kırıkkale’de parti teşkilatıyla birlikte bir dizi programlar gerçekleştiren Gelecek Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci beraberinde parti heyetiyle birlikte Gazetekale Gazetesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi, İl Koordinatörü Alaattin Süer, Halime Polat yer aldı. 

YAYIN HAYATINDA BAŞARI TEMENNİ ETTİ 
Ziyaret kapsamında Gazetekale Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir ile bir araya gelen Temurci ve beraberindeki heyet, Gazetekale’nin dijital ve yazılı basın alanında önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getirdi. Tarafsız ve güçlü medyaya her alanda ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Temurci, Gazetekale Gazetesi’ne yayın hayatında başarı temenni etti.

GEREKEN MÜCADELEYİ SERGİLİYORUZ 
Ülke gündemi konularının da görüşüldüğü ziyarette Temurci, vatandaşların ekonomik olarak çok büyük sıkıntılar yaşadığını söyledi. Siyasi konjonktürün artık değişme zamanı geldiğine dikkat çeken Temurci, “Gelecek Partisi olarak milletimizin menfaatleri doğrultusunda mücadele sergiliyoruz. Diğer siyasi partilerimizle birlikte tek çatı altında bir araya gelmemizin gücü, iktidar ve Cumhur İttifakı’nı oldukça rahatsız ediyor. Bizler bu ülkenin sorunlarını çözmek için vatandaşın mutlu, huzurlu bir yaşam sürmesi için bu masanın etrafındayız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.