Teknik direktör Kara ile yola devam

Teknik direktör Kara ile yola devam
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta takımın teknik direktörlük görevini yapan Kırıkkale Büyük Anadoluspor hocası Hasan Basri Kara ile yeniden anlaşmaya varıldı.

2019-2020 futbol sezonunu başarılı şekilde geçiren ve oyuncularıyla birlikte şampiyonluğu hak eden takım olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un teknik direktörlük görevini yeniden Hasan Basri Kara üstlendi. Başkan Veli Uça ve yönetim tarafından alınan karar neticesinde Kara ile yeniden anlaşmaya sağlandı. Sezon boyunca ellerinden geldiklerini yaptıklarını dile getirdiklerini ifade eden Kara, “İnşallah bu sezonda bir üst lige çıkma mücadelesi vereceğiz” dedi.

 

Başkan Uça, “Şampiyon Hocamızla kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hasan Basri Kara ile anlaşan ekibimiz transfer görüşmelerini büyük bir özveri ve titizlikle yürütürken takımımızda teknik ekip şu şekilde oluşmuştu Teknik Direktör: Hasan Basri Kara, Yardımcı Antrenör: Levent Akyol, Yardımcı Antrenör: Mehmet Şahan, Yardımcı Antrenör : Fuat Gümüşay, Kaleci Antrenörü: Cemal Kartal. Kırıkkale spor camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan transferlerle birlikte takımızız daha da güçlenecektir” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.