Tekbıyıkoğlu: “İdareciler, devlet ve millet arasındaki bağı güçlendirir”

Tekbıyıkoğlu: “İdareciler, devlet ve millet arasındaki bağı güçlendirir”
10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, şehir genelinde görev yapan idarecilerle bir araya geldi.

HEPİNİZ TOPLUMUN BİRER ÖNDERİSİNİZ
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar, 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle Vali Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında bir araya geldi. İl ve ilçe genelinde hem yapılan hem de yapılacak olan devlet yatırımlarının konuşulduğu yemekte Tekbıyıkoğlu, günün anısına idarecilerle birlikte pasta kesti.  Tekbıyıkoğlu, “Binlerce yıllık Türk devlet geleneğinin en temel taşı olan Mülki İdare Amirleri, görev yaptıkları yörede, devleti ve hükumeti temsil ederek, vatandaşımızın emniyetinin güvencesi, devlet ve hükumet politikalarının bulunduğu yöredeki uygulayıcısı ve takipçisi, ayrıca yöresinin kaynaklarını ülke yararına harekete geçiren birer toplum önderidir” dedi.

FEDAKARCA ÖNEMLİ GÖREV YAPIYORSUNUZ
Tekbıyıkoğlu, “Mülki İdare Amirlerimiz, devleti ve hükûmeti temsil ederken sadece devletin varlığını ve gücünü değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle; yurdumuzun dört bir köşesinde devletimizin bekası için üstün bir vazife bilinciyle fedakârca görev yapan tüm meslektaşlarımın, emekli olan idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Gününü kutluyorum. Vatanımızın dört bir yanında büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan tüm idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Günü'nü kutlar, bu görevi ifa sırasında şehit düşen ve ebediyete irtihal eden mülki idare amirlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı sonrası idarecilere hediye takdim edildi.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.