Tanrıverdi, İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Tanrıverdi, İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu'nun Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından İYİ Parti'de siyasi hareketlilik yaşanıyor.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 
Kırıkkaleli iş insanı Tolga Tanrıverdi, İYİ Parti’den Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Parti binasında parti teşkilatı ve üyeleriyle bir arya gelen Tanrıverdi, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Toplantıda İl Başkanı Yavuz Kuzucu, merkez ilçe başkanı Arap Osman Baran ile çok sayıda davetli katıldı.  'gazetekale.com' Seçim sürecinin hareketli geçeceğini belirten Kuzucu,  Mayıs seçimlerinin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Kuzucu, Millet İttifakı’nın iktidar olacağını ve milletin sorunlarına çözüm olacağını söyledi. Kuzucu, aday adayı Tanrıverdi’ye başarı temenni etti. 

MEMLEKETİMİZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ 
Aday adaylığını açıklayan Tanrıverdi ise; 1973 Kırıkkale doğumlu olduğunu, baba tarafından Hüseyinbeyobası,  anne tarafından Keskinli olduğunu söyledi.  Yurt içi ve yurt dışında  otomobil ve inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Tanrıverdi “ İYİ Partimiz Genel Başkanımız Meral Akşener ve bir avuç insanın emeği ile kuruldu. Kafamıza yumurtalar atıldığı dönemden bu günlere geldik. İlk başlarda aday bulamazken şimdi en yüksek talebe ulaşan parti konumundayız. İnşallah bu görev bize verilir ve halkımız bizi seçerse çalmayacağız, adaletli davranacağız, haksızlığa karşı duracağız. Profesyonel bir ekip oluşturacağım. Şehrin her kesininden insanlar olacak. Birlikte bu şehir için karar alacağız. Bu şehrin bir ağabeye ihtiyacı var. Ankara’da bu şehri temsil edecek, hakkını arayacak birisi olmalı. Ben buna talibim ve inşallah memleketimizin gurur olacağım” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir  

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.