Tanrıverdi, gazeteciler gününü kutladı 

Tanrıverdi, gazeteciler gününü kutladı 
İYİ Parti Ankara Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkan Yardımcısı Tolga Tanrıverdi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPIYORSUNUZ 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İYİ Parti Ankara Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkan Yardımcısı Tolga Tanrıverdi, yerel ve ulusal medya mensuplarıyla yemekte bir araya geldi. Tanrıverdi, “Sizler zor şartlar altında, gece gündüz demeden meslek aşkı ile büyük bir emeği ortaya koymaktasınız.  Hayatın her alanında kamuoyunu doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilendirmek adına önemli bir görevi üstlenmiş bulunmaktasınız” dedi.

HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ 
Tanrıverdi, “Kırıkkale'de yaşanan olayları ve haberleri yaşadığı sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerini şeffaf bir şekilde aktarıyorsunuz, Kırıkkale kamuoyuna aktaran çok kıymetli bir mesleğin değerli mensuplarısınız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutlarım. Başta Kırıkkale'deki basın çalışanlarımız olmak üzere, ülkemizdeki tüm basın mensuplarımızın bu mutlu gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Tanrıverdi, günün anısına gazetecilerle birlikte fotoğraf çektirdi. 

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.