Takımını al, Yahşihan’a gel

Takımını al, Yahşihan’a gel
Sosyal ve vatandaş odaklı belediyecilik hizmetleri alanında önemli çalışmalara imza atan Yahşihan Belediyesi, ilçede yaz turnuvası gerçekleştirecek. ‘Takımını al gel Yahşihan’ sloganı adı altında turnuva gerçekleştirilecek.

TURNUVALAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK
‘Her anınızda hep yanınızda’ sloganıyla sosyal ve kültürel alanda etkinliklere önem veren Yahşihan Belediyesi, ilçede bulunan çocukları da unutmuyor. Bu kapsamda Yahşihan Belediyesi koordinatörlüğünde yaz turnuvaları düzenlenecek.  Turnuva 10-14 / 15 -17 yaş grupları arasında sokak basketbolu ve plaj voleybolu turnuvası şeklinde gerçekleşecek.

SOKAK BASKETBOLU VE PLAJ VOLEYBOLU
Turnuva plaj voleybolu 4 kişilik gruplar halinde, sokak basketbolu 3 kişilik takımlar halinde olacaktır. Belediye yaptığı açıklamada “Sokak basketbolu ve plaj voleybolu ilçemizde bulunan Ahmet Demirbilek Parkında oynanacaktır. Gençler için düzenlenecek futbol turnuvasında ikametgah adresi, veli muvafakatnamesi, sağlık raporu zorunludur. 20.07.2022-27.07.2022 tarihlerinde kayıtlar yapılacak olup, Yahşihan ilinde ikamet zorunludur” ifadelerini söyledi. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla gerçekleştirilen turnuvaya katılımın çok olması bekleniyor.

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.