Sümer’e TOBB’dan plaket 

Sümer’e TOBB’dan plaket 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70’inci kuruluş yıldönümünde 81 ilden gelen iş dünyasının temsilcileri Ankara’da Birlik Merkezi’nde buluştu. 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ 
TOBB’un 70. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında TOBB Genel Merkezinde Oda/ Borsa Başkanları ve TOBB Delegeleri bir araya geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen 70. Kuruluş yıldönümü etkinliğine Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Başkanlığı yapmış olan Cemil Çiçek, Ticaret Bakanlığı yapmış olan Hayati Yazıcı, Milletvekilleri, Oda ve Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile delegeler yer aldı. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ 
Gerçekleşen törende Oda ve Borsalarda 10-20-30 yıl görev yapmış delege ve genel sekreterler ödüllendirildi. Törene Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sadık Bildik, Genel Sekreter Selda Mutlu ve TOBB delegesi Orhan Kutluca katıldı. Törende Kırıkkale Ticaret Borsasının kurumsallaşmasında önemli katkıları bulunan, Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer’e hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Başkan Sümer’in Plaketini Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu birlikte vererek başarılarının devamını dilediler. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

     


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.