Sulakyurt’tan Öztürk’e sandık kapatma sözü 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, gece gündüz demeden sahada çalışmalarını sürdürüyor.

ÖZTÜRK, KÖYLERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti teşkilatıyla birlikte sahada çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale’nin Cadde ve sokaklarını adeta arşınlayan Öztürk, ilçe, kasaba ve köylerini de karış karış geziyor. Geçtiğimiz haftalarda Keskin’den ilçe ziyaretlerini başlatan Öztürk, Balışeyh ilçesine bağlı köy ziyaretleri sonrası Sulakyurt’a çıkarma yaptı. Sulakyurt ilçe merkezini ve köylerini gezen Öztürk, Cumhur İttifakı’na destek istedi.


SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN KURBAN KESİLDİ 
İlçe ziyareti kapsamında Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından karşılanan Öztürk ve beraberindeki heyet için seçim çalışmalarının kazasız şekilde sürdürülebilmesi amacıyla kurban kesildi. İlçede esnaf ziyareti gerçekleştiren Öztürk, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte köylerde ziyaretler gerçekleştirdi. Köy halkının sevgisiyle karşılanan Öztürk ve ekibi, TBMM’de MHP’nin daha güçlü olması amacıyla destek istedi. Cumhur İttifakı’na destek isteyen Öztürk, Sulakyurt ve köylerinden ‘sandık kapatma’ sözü aldı.


VEKİLİMİZE BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM 
Ziyaretlerin ardından Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından ilçe ve köylerinde bulunan muhtarlara yönelik iftar yemeği verdi. Yemekte birlik ve beraberlik sergilenirken Öztürk ve Cumhur İttifakı’na destek mesajları verildi. Sulakyurt’un Öztürk sayesinde ciddi yatırımlar aldığını belirten Bildik, “67 yıl sonra biz bir tane milletvekili bulduk. Şimdi bundan sonra bu vekile sahip çıkmalıyız. Vekilimizin yalnız olduğunu asla hissettirmemeliyiz. Çünkü vekilimiz ilçemize ve köylerimize elinden geldiği yardımlar noktasında üzerine düşen her türlü görevi yerine getirdi. Ben vekilimiz Halil Öztürk’ün ölümüne yanındayım. Lütfen sizlerde bu hassasiyetle vekilimizden desteğinizi esirgemeyin” dedi.


DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ 
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin çok büyük önem taşıdığını söyleyen Öztürk, MHP’nin hiçbir çıkar beklemeksizin her zaman olduğu gibi devletinin ve milletinin yanında olduğunu söyledi. Millet İttifakı’nın yanında HDP’nin desteğini aldığını vurgulayan Öztürk, “Bugün Türkiye'nin 3 tarafı deniz, 4 tarafı düşmanlarla çevrili. Bugünkü CHP Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP'den fersah fersah uzak bir CHP'dir. İYİ Parti, CHP, HDP bir Cumhurbaşkanı seçmek için bir araya geldiler. Bugünkü CHP, HDP çizgisine kendini dayamış ve rotasını Kandil'e çevirmiş CHP'dir. Bugün CHP içerisindeki ulusalcılar vatansever milliyetçiler dışlanmıştır” şeklinde konuştu.

SULAKYURT ÖNEMLİ YATIRIMLAR ALDI 
Herkesin görüşünün farklı olabileceğini söyleyen Öztürk, bu süreçte CHP gerçeğini ve 6’lı masanın yanında HDP desteği gerçeğinin bilinmesini istedi. Ülke siyaseti konuşması sonrası Kırıkkale hakkında konuşan Öztürk, bütün ilçelerin, kasabaların ve köylerin her türlü yatırımı alması amacıyla gereken çaba ve gayreti gösterdiğini söyledi. 15 Mayıs sonrası ilçelerin, kasabaların ve köylerin daha çok yatırım alacağını söyleyen Öztürk, “Sulakyurt’a TOKİ yapılıyor, Ada Tepesi’ne Tabiat Parkı yapılıyor. 60 yıllık yol sorunu tarih oldu. İlçemize sayısız eserler kazandırdık. Belediyemizin araç filosunu güçlendirdik. İnşallah daha fazlasını yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Açılan iftar ve yapılan konuşmalar sonrası dua edilerek iftar programı sona erdi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.