Şimşeklerin peşini sakatlıklar bırakmıyor

Şimşeklerin peşini sakatlıklar bırakmıyor
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un yakasını talihsizlikler bırakmıyor. İçel İdmanyurdu maçında sakatlanan Uğur Ayan 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak. 

SAHALARDAN UZAK KALACAK 
2021-2022 ikinci yarı futbol sezonuna istediği gibi bir giriş yapamayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ilk yarıda umut ettiği şampiyonluktan ikinci yarıda biraz uzaklaşmış durumda. İç saha ve dış sahada istediği puanları toplayamayan şimşeklerin peşini sakatlıklarda bırakmadı. Geçtiğimiz hafta İçel İdmanyurdu maçında sakatlanarak oyundan çıkan Uğur Ayhan’ın sahalardan en az 2-3 hafta uzak kalacağı belirtildi.

SOL ÜST BALDIRINDA YIRTIKLAR OLUŞTU 
Kulüp tarafından yapılan açıklamada Ayhan’ın MR sonucunda sol üst baldırında yırtıklar olduğu belirtildi. Emrah Sürücü’nün ise sağ üst baldırında yırtık tespit edildi. Reha Kurt’un İçel İdmanyurdu maçında tendonuna aldığı darbe nedeniyle tendon açılması sonucu 4 dikiş atıldı. Reha Kurt ve Emrah Sürücü’nün durumu maç saatinde belli olacak.  Sarı Kart cezalısı Onur Çakmakcı ise Mardinspor müsabakasında cezası nedeniyle oynayamayacak” ifadesine yer verildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.