Sertleşme Sorunu

Sertleşme Sorunu
 Haber Merkezi
Sertleşme sorunu, günümüzün en büyük sorunlarından biri olup her geçen gün vaka sayısı da artmaktadır.

Erektil disfonksiyon yani sertleşme sorunu, cinsel ilişkiye girebilmek için gerekli olan sertleşmenin sağlanamaması ya da sertleşmenin sürdürülememesi anlamına gelmektedir. Çok yaygın bir sorun olsa da toplumsal baskılar yüzünden bu sorunun gizlenmesi çok sık rastlanan bir durumdur. Sertleşme sorunu, fiziksel muayene, laboratuvar testleri gibi farklı yöntemlerle tanılanabilmektedir. Bu sorunu yaşayanların öncelikle altta yatan sebebi bilmeleri ve ona yönelik bir tedavi uygulamaları gerekmektedir.

Sertleşme sorunu farklı sebeplerden kaynaklanabilmektedir. Bu sebepler şöyle sıralanabilir:

  • Organik faktörler
  • Arteryel sorunlar
  • Venöz sorunlar
  • Nörojenik sorunlar
  • Hormonal sorunlar
  • Korporeal deformasyonlar
  • Psikojenik sorunlar

Sertleşme sorunu, yaşlanma, kronik hastalıklar, ameliyat ve travmalar, bazı ilaçların kullanılması sonucu ortaya çıkabilmektedir. Yapmanız gereken öncelikle bir üroloğa danışmak ve sorunun kaynağını belirlemektir.

Hangi kronik hastalıklar sertleşme sorununa neden olur?

Kardiyovasküler hastalıklar,böbrek yetmezliği, karaciğer yetmezliği,nörolojik hastalıklar,Peyronie hastalığı, psikiyatrik hastalıklar, diyabet, ateroskleroz, hormonal rahatsızlıklar, abdominopelvik radikal cerrahi girişimler, radikal prostektomiler,prostat kapsül yaralanmaları, pelvik perineal travmalar ve bazı ilaçların kullanımı (antidepresanlar, antihipertansifler, hormonlar)

Sertleşme Sorunu

Sertleşme sorunu modus ED SWT tedavisi, bir çeşit şok dalga tedavisidir ve sertleşme sorununu gidermeye yardımcı olan en etkili yöntemdir. Damar tıkanıklığı, sinir sistemi bozuklukları gibi sertleşme sorununu yaratan etkenleri tedavi eden bu yöntem sayesinde, kişiler kalıcı olarak bu sorundan kurtulma şansını yakalayabilirler. Aynı zamanda vücuttaki kolojen dengesini de düzenleyen Modus ED SWT Tedavisi, 20 dakikalık seanslarla ilerleyen bir tedavi yöntemidir. Bu yöntemde amaç, penis damar tıkanıklıklarını ortadan kaldırmak için yeni damar oluşumu sağlamaktır.

Sertleşme sorunu, penise kan pompalanmasının, damarların tıkanması yüzünden engellenmesinden kaynaklanır. Modus ED SWT Tedavisi ile bu damar tıkanıklıklarını tamamen ortadan kaldırmak mümkün olabilmektedir.

Diğer tedavi yöntemlerinden farkları

Sertleşme sorunu tedavisi için pek çok yöntem bulunmaktadır. İlaç tedavisi, cerrahi müdahaleler, protez tedavisi, cinsel terapiler, self enjeksiyon yöntemi ve şok dalga tedavisi bilinen ve en yaygın denenen tedavi yöntemleridir. Bü yöntemlerden ilki olan ilaç tedavisi hem uzun soluklu olması hem de ilaçların kalp sorunları yaşayanların ilaçlarıyla birlikte kullanmanın sakıncaları yüzünden çok fazla tercih edilmemektedir.

Cerrahi müdahaleler, hem narkoz riski barındıran hem de başarı yüzdeleri düşük olan bir sertleşme sorunu tedavisidir. Self enjeksiyon tedavi iğne tedavisi olup acılı bir yöntemdir ve başarı oranları düşüktür. Penil protez yöntemi geri dönüşü olmayan bir yöntem olduğu için çok rağbet görmeyen bir tedavi yöntemidir.

Bu açıdan bakıldığında modus ED SWT tedavisi, diğer tedavi yöntemlerine göre daha avantajlıdır. Bu avantajları şöyle sıralayabiliriz:

  • Ağrısız, anestezisiz bir yöntem olması hastaları rahatlatmaktadır.
  • Yan etkileri yoktur bu yüzden her hasta rahatlıkla uygulayabilir.
  • Başarı oranı çok yüksektir. Son rakamlar göstermektedir ki modus ED SWT tedavisinin başarı oranları yüzde seksen civarındadır.
  • Gündelik hayatın içine dahil edilebilen bir tedavi yöntemidir.
  • Seanslar kısa ve yorucu olmadan ilerler.
  • Sonuç odaklı ve kalıcı bir tedavi yöntemidir.
  • Sertleşme sorunu, farklı hastalıklardan kaynaklanabildiği gibi aynı zamanda da farklı hastalıklara yol açabilmektedir. Şok dalga tedavisi ile hem sorunun kaynağını tedavi etme şansı bulacak hem de farklı hastalıkların risklerinden kurtulabileceksiniz.

Araştırma sonuçlarına göre, 60 ila 69 yaşları arasındaki erkeklerin yüzde 44'ünün ; 70 yaş ve üstü erkeklerin yüzde 70'inin; 40 yaşından küçük erkeklerin yüzde 5'inin yaşadığı ciddi bir sorun olup Modus ED SWT Tedavisi sayesinde tamamen kurtulabileceğiniz bir cinsel problemdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.