Seçim startını veren ilk isim vekil Öztürk oldu 

Seçim startını veren ilk isim vekil Öztürk oldu 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi kapsamında siyasi arenada hareketlilik yaşanıyor. Geçmişte olduğu gibi bu seçim döneminde de erkenden sahaya inen Halil Öztürk.

HALKIN SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR 
Yüksek Seçim Kurulu’nun Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği 2023 seçimi için 14 Mayıs’ta karar kılmasının ardından siyasi partilerde hareketlilik yaşanıyor. Sahada siyasi arenanın adeta nabzını tutan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı teşkilatı, Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Yaşlısından gencine, 7’den 70’e bütün kesimin derdi ve sorunlarıyla yakından ilgilenen Öztürk, 14 Mayıs’ın saha çalışmasının ilk startını veren isim oldu. 

CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEK İSTİYOR 
Her saha gezisinde 1 oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 1 oy MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye isteyerek ‘Cumhur İttifakı’nı destekleyen Öztürk, seçim kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor. Milletvekilliği görevi süresi içerisinde TBMM’de fırsat bulduğu her vakitte Kırıkkale’ye gelen ve adeta cadde ve sokakları arşınlayan Öztürk, bu davranışıyla halkın takdir ve sevgisini toplamaya devam ediyor. 

Haber:Burak Çalışkan


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.