Saygılı: “20 yılda reform niteliğinde yatırımlar yapıldı”

Saygılı: “20 yılda reform niteliğinde yatırımlar yapıldı”
Kırıkkale Belediye Bakanı Mehmet Saygılı, AK Parti’nin iktidara gelişinin 20’nci yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

HEDEFLERE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ 
AK Parti’nin iktidara gelişinin 20. Yılını kutlayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizi taşıdığımız yerle yetinmiyor, daha büyük hedef ve projelerle çok daha güçlü bir Türkiye Yüzyılına gireceğiz” dedi. Saygılı, AK Parti’nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 yılından bu tarafa millete hizmet sevdasıyla çalışmaya devam ettiğini belirterek “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülke genelinde eğitim, sağlık, sanayi, yerli ve milli teknoloji hamleleri ve birçok alanda reform niteliğinde yatırımlar ve çalışmalar yaptık, yapmayı sürdürüyoruz. Artık yeni hedeflere yürüyoruz” dedi.  

MEMLEKETİMİZ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ 
Başkan Saygılı “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Partinin iktidara gelişinin 20. Yılında Türkiye Yüzyılını başlatıyoruz. İlk günkü aşk ve gayretle yüzyıllık hayaller, asırlık projeleri de inşallah birlikte gerçekleştireceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerle şehirlerimizi ve ülkemizi çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan eğitime, kültüre, sanata, sağlığa her alanda yapacağımız yatırımlarla Türkiye’nin yeni yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz” ifadesini kullandı. 

VİZYONLU, PRESTİJLİ VE ÖRNEK OLACAK PROJELER
Başkan Saygılı geride kalan 20 yılda ülkede reform nitelikli gelişmeler yaşanırken Kırıkkale’nin özelinde önemli işlere imza attıklarını söyleyerek “Hemşerilerimizin bizlere olan güveni ve sevgisiyle, bizlerin de onlara layık olma anlayışıyla çalışmaya, hizmet etmeye devam ediyoruz. Kırıkkale’mize birbirinden önemli vizyonlu, prestijli ve örnek olacak projeleri kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz. Kadim kentimiz için yapacağımız daha çok işimiz, hizmetlerimiz var. Halka hizmeti adeta Hakk’a ibadet olarak görüyoruz. Kırıkkale Belediyesi olarak belediyecilik hizmetlerini büyük bir özveriyle yapma gayreti içerisinde çalışıyoruz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.