Sanayici vatandaştan Tekin’e çağrı: “50 dönüm tarlayı hibe edeceğim”

Sanayici vatandaştan Tekin’e çağrı: “50 dönüm tarlayı hibe edeceğim”
Kırıkkale’ye iki yatırım yapacağını ve bu konuda arsa arayışı içerisine gireceğini söyleyen  AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Ergün Tekin’e, bir sanayici 50 dönüm arsa bağışlayacağını duyurdu.

TEKİN’E ÇAĞRIDA BULUNDU 
14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminin ardından milletvekili adayı Ergün Tekin, parti binasında basın toplantısı düzenlemiş ve Kırıkkale’den bağını koparmayacağına yönelik iki yatırım müjdesi vermişti. Tekin’in bu yatırım müjdesine karşın uzun yıllar sanayide esnaflık yapan Yunus Atmaca, 50 dönüm arazi bağışlayacağını duyurdu. Tekin’in Keskin OSB’de arsa arayışı içerisine gireceğini ve bu konuda yatırımın yapılması için Balışeyh’ten arsa bağışı yapacağını duyuran Atmaca, Tekin’e çağrıda bulundu. 

YATIRIM NEDEN KESKİN’E 
Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Atmaca, “Balışeyh ilçesine neden yatırım yapılmıyor? AK Parti’nin bütün siyasetçileri Balışeyhli olmasına rağmen, Balışeyh neden göz önüne getirilmiyor?  Balışeyh havalisinin oyları kesede keklik mi? Ergün Tekin, Balışeyhli olmasına rağmen Keskin’in oyunu almak için neden yatırımını Keskin’e yapıyor?
Ben bir ülkücü olarak Ergün Tekin’e oy verdim. Eğer arsa ihtiyacı varsa da 50 dönüm tarla hibe edeceğim, saygılarımla” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.