Sağlıkçı İlhan Öztürk’ün ismi Yahşihan’da yaşatılacak

Sağlıkçı İlhan Öztürk’ün ismi Yahşihan’da yaşatılacak
Geçtiğimiz günlerde Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden sağlık personeli İlhan Öztürk’ün ismi Yahşihan ilçesinde bir sokakta yaşatılacak. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz alınan meclis kararı ile İlhan Öztürk’ün isminin ailesinin ikamet ettiği Yeşilvadi TOKİ’de bir sokağa verileceğini söyledi.

MECLİS KARARI ALINDI
Geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden sağlık personeli İlhan Öztürk’ün ismi Yahşihan ilçesinde bir sokakta yaşatılacak. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz alınan meclis kararı ile İlhan Öztürk’ün isminin ailesinin ikamet ettiği Yeşilvadi TOKİ’de bir sokakta yaşatılacağını söyledi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Yeşilvadi TOKİ sakinlerimizden sağlık personeli İlhan Öztürk’ün ismini ilçemizde yaşatacağız. Alınan Meclis kararı sonrası Yeşilvadi Mahallesi 20. sokak, 564 ada ile 571 ada arasında kalan kısım 20. sokaktan ayrılarak ‘İlhan Öztürk Sokak’ olarak değiştirilmiştir. 53 yaşında koronavirüse yenik düşen sağlık personeli İlhan Öztürk’e Allah’tan rahmet diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLHAN ÖZTÜRK KİMDİR?
24 Ocak 1968’de Kırıkkale’de dünyaya geldi. 1995 yılından 2021 yılına kadar sağlık memuru olarak görev yapan İlhan Öztürk, 1995 yılında sağlık memuru olarak Siirt’in Şirvan ilçesine atandı. Şirvan’da 5 yıl boyunda görevini ifa etti. Akabinde Kırşehir’in Dulkadirli köyünde bulunan Dulkadirli Sağlık Ocağı’nda sonrasında Kırşehir Merkez Sağlık ocağında görev yaptı. 2005 yılında memleketi olan Kırıkkale’ye tayin oldu. Kırıkkale Sanayi Mahallesi 2 nolu Sağlık Ocağı’nda 3 yıl, eski Sosyal Sigortalar Kurumu Acil Servisi’nde 2009 yılından 2014 yılına kadar çalıştı. Daha sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünde görevler aldı. İlhan Öztürk, 21 Mayıs 2021 tarihinde henüz 53 yaşındayken geçirdiği Covid-19 hastalığına yenik düşüp hayatını kaybetti. İlhan Öztürk evli ve 1 çocuk babasıydı.
 


60be02235e2f3-cadde ismi (1).jpg

60be02237ad95-cadde ismi (2).jpg

60be0223a6d66-cadde ismi (3).jpg

60be0223daf9c-cadde ismi (4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.