Sağanak nedeniyle Ankara-Kırıkkale kara yolunda ulaşım aksadı

Sağanak nedeniyle Ankara-Kırıkkale kara yolunda ulaşım aksadı
Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle Ankara-Kırıkkale kara yolunun bazı bölümlerinde ulaşımda aksama meydana geldi.

YOLDA ULAŞIM KONTROLLÜ SAĞLANIYOR
Başkentte etkili olan sağanak, Ankara-Kırıkkale kara yolunda su birikintilerine neden oldu. Kara yolunun özellikle Lalahan bölgesinde görülen su birikintileri, ulaşımda aksamaya yol açtı. Sağanağın yol açtığı sel nedeniyle yolun özellikle Kırıkkale istikametinde sürücüler ilerlemekte güçlük çekti, uzun araç kuyruğu oluştu. Biriken suyun tahliye edilmesi için yapılan çalışmanın ardından yolda ulaşım kontrollü sağlanıyor.

YAHŞİHAN BELEDİYE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA 
Yoğun sağanak yağışı sonrası meydana gelen sel ve su birikintileri nedeniyle ulaşıma kapanan Ankara-Kırıkkale karayolu Yahşihan Belediyesi ve karayolları ekiplerinin birlikte yürüttüğü çalışma sayesinde ulaşıma açıldı. Kuvvetli yağıştan dolayı meydana gelen sel ve su birikintileri sebebiyle çamurla kaplanan Ankara-Kırıkkale karayolunda aksayan ulaşım saatlerce sürdü. Kilometrelerce araç kuyruğu oluşan yolda Karayolları ve Yahşihan Belediyesi ekipleri tarafından iş makinalarıyla selin yola taşıdığı çamurlar ve su birikintileri temizlendi. 


ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK SAĞLADIK
Bölgeye giden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ekip desteğiyle karayolları çalışanlarına destek sağladı.  Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kara yolu yeniden ulaşıma açıldı. Açıklama yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Kapanan trafiği açmak için elimizden geldiğince destek sağladık. İnsanlar saatlerdir trafikte bekliyor. Karayolları ve Belediyemiz ekipleri işbirliğiyle şükür yol trafiğe açıldı. Allah böyle afetleri asla yaşatmasın. “ ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.