Saadet Partisi, liderler turuna hazırlanıyor

Saadet Partisi, liderler turuna hazırlanıyor
Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, ülke genelinde siyasi çalışmalarını hızlandırdıklarını dile getirdi. Kutluca,  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun liderler turuna hazırlandığını dile getirdi.

YENİ YOL HARİTALARI BELİRLENECEK
Altılı Masa’nın ilk periyodunun son toplantısı 21 Ağustos’ta Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Zirvenin ana gündem maddelerinin belirlenmesi için liderler turuna hazırlanan Saadet Lideri Karamollaoğlu’nun önümüzdeki günlerde ziyaret takvimi belli olacak. Zirve öncesi komisyonlar hummalı bir çalışma içerisine girerken, toplantının ardından dikkat çeken bir deklarasyonun kamuoyuyla paylaşılmasının yanı sıra, yeni bir yol haritasının da açıklanması bekleniyor.

DEKLARASYON KAMUOYUYLA PAYLAŞILABİLİR
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, “İlki CHP ev sahipliğinde gerçekleşen 6’lı masanın son toplantısı Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, toplantının ortak gündem maddelerini belirlemek için altılı masanın liderlerini ziyaret etmeye hazırlanıyor. Karamollaoğlu’nun ziyaretlerinden sonra 6’lı Masa’nın gündem maddeleri belirlenecek. Gündem maddelerinin belirlenmesi ve komisyonların çalışmalarının tamamlanarak rapor haline getirmesinden sonra Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde 6’lı Masa 21 Ağustosta toplanacak. Toplantının ardından ise önemli bir deklarasyonun kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

SAADET PARTİSİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞECEK
İlki 12 Şubat’ta CHP’nin ev sahipliğinde Ahlatlıbel’de gerçekleşen 6’lı Masa’nın son toplantısı ise Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde 21 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. 21 Ağustos öncesi toplantının gündem maddeleri için bir taslak oluşturan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ana gündem maddelerinin belirlenmesi için liderler turuna başlayacak. Liderlerden toplantının gündem maddeleri ile ilgili fikirlerini alacak olan Karamollaoğlu, ziyaretlerin tamamlanmasından sonra ise toplantının ana gündem maddeleri de belirlenmiş olacak.

İLK PERİYODUN SON TOPLANTISI 21 AĞUSTOSTA
Zirvenin ana gündem maddelerinin dışında ise daha önceki toplantılarda kurulan komisyonların yaptığı çalışmalar da yine masada değerlendirilecek. Toplantı öncesi komisyonlar da hummalı bir çalışma yürütürken, komisyonların da raporlarını 21 Ağustos’tan önce tamamlanması planlanıyor. Öte yandan 21 Ağustos’ta toplanacak zirvenin ilk periyodun son toplantısı olmasından dolayı önemli kararların da alınması bekleniyor. Özellikle dikkat çeken bir deklarasyonun kamuoyuyla paylaşılması beklenirken, yeni bir yol haritasının da açıklanması bekleniyor.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.