Rahatlığın ve güvenin adresi ‘Hayat Apart’

Rahatlığın ve güvenin adresi ‘Hayat Apart’
 Haber Merkezi
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, Kırıkkale Üniversitesi’nin hemen yanı başında yer alan Hayat Apart, öğrenciler için rahat ve güvenilir bir yaşam alanı sunmaya devam ediyor.

EVİNİZ GİBİ GÜVELİ

Kırıkkale’nin ve Kırıkkale Üniversitesi’nin en gözde apartlarından biri olan Hayat Apart, Kırıkkale Üniversitesi’ni tercih etmiş olan öğrencilere ince düşünülmüş detaylarla hizmet veriyor. Güvenliğe önem veren Hayat Apart Kırıkkale kız Apartı, ‘Eviniz Gibi Güvenli!’ sloganıyla hareket ediyor ve 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti sunarak, öğrencilerin evlerinde olduğu gibi güvende kalmasını sağlıyor.

SICAK SU İMKANI

Rahatlık ve hijyen konusunda da oldukça hassas olan Hayat Apart, bünyesinde bulundurduğu su tankları ile olası bir su kesilmesine karşı önlemini almış durumda. Ayrıca her odaya sıcak su imkanı sunan Hayat Apart, böylelikle gündelik işleri de bir hayli kolaylaştırmakta.

KOLAY ULAŞIM

Hayat Apart’ı tercih etmeniz için bir diğer neden ise kolay ulaşım. Mükemmel konumu ile Kırıkkale Üniversitesi giriş kapısına çok yakın olan Hayat Apart, alışveriş merkezi, market, kafeler ve üniversite içi ring alanına da yürüyerek ulaşım imkanı sağlıyor.

HER GÜN TEMİZLİK HİZMETİ

Öğrencilerin ev işleri ile uğraşmayıp sadece derslerine odaklanmasını isteyen Hayat Apart, her gün temizlik hizmeti sunuyor. Profesyonel ekipler tarafından en ince ayrıntısına kadar yapılan temizliklerle, öğrenciler bu dertten kurtulurken hem derslerine vakit ayırabiliyor hem de sağlığını koruyabiliyor.

SINIRSIZ İNTERNET

Öğrencileri her anlamda düşünen ve teknolojiye ayak uyduran Hayat Apart, 7 gün 24 saat sağladığı sınırsız internetle, öğrencilerin ders çalışırken rahat etmesini sağlıyor. Öğrenciler ise her odada bulunan sınırsız Wİ-Fİ sayesinde, derslerinde geniş bir kaynağa ulaşabiliyor.

SICAK BİR AİLE ORTAMI

Hayat Kız Apartı, verdiği kusursuz hizmetle, Kırıkkale Apart denilince akla ilk gelen isim oluyor. Sıcak bir aile ortamına sahip olan Hayat Kırıkkale Kız Apartı, misafirlerini her defasında memnun etmeyi başarıyor.

TERCİH EDEN BİNLERCE ÖĞRENCİ

Kırıkkale Apart hizmetinde bir marka haline gelmiş olan Hayat Kız Apartı, toplamda 3 bin 895 öğrenciyi misafir etti. Bu öğrencilerden 2 bin 356 tanesi ise bu huzurlu ortamda okullarını bitirerek mezun oldu. Birbirinden profesyonel 38 çalışanı bulunan Hayat Apart şuan ise 265 öğrenciyi misafir ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.