Pekuz: “Hakikati savunacak gençler yetiştirmeliyiz”

Pekuz: “Hakikati savunacak gençler yetiştirmeliyiz”
2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında Kırıkkale'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Kırıkkale Memur Sen İl Temsilciliğini ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanlığını ziyaret etti.

PANDEMİYLE EKONOMİK OLARAK SARSILDIK 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'nu Kırıkkale Memur Sen İl Temsilcisi  ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz ve Eğitim Bir Sen üyeleri karşıladı. Kırıkkale Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz yaptığı açıklamada Sizi burada görmek büyük bir şeref. Bizlere desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.  11 tane sendikanız var. 7 bin tane üyemiz var. Bizler sizlere her alada destek veriyoruz. Sizlerde bizlere destek veriyorsunuz. Allah razı olsun. Bizlere verdiğiniz desteği her yerde anlatıyoruz. 20 yıldır biz memurlar olarak refah düzeyine kavuştuk. Pandemiyle birlikte biraz ekonomik olarak sarsıldık.”

GENÇLERİMİZİ DAHA ÇOK ÖNEMSEMELİYİZ
“Ama biz ülkenin yine eski düzenine döneceğine inanıyoruz. Katsayı, başörtüsü sorununu ortadan kaldırdınız. Biz çok kazanım elde ettik. Çok sorun halledildi. Biz bu dönemi Abdülhamit dönemine çok benzetiyoruz. Biz gençlerimizi daha çok önemsemeliyiz. Bizim doğru hakikati savunacak gençler yetiştirmemiş lazım. Eğitim noktasında köklü bir değişim yapmak zorundayız” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ise kendisini ağırlayan Yasin Pekuz ve üyelere teşekkür ederken, Pekuz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'na hediye takdim etti.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.