Öztürk’ten hastanın talebine anında çözüm 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören hasta annesi için talepte bulunan vatandaşın sorununa anında çözüm buldu.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER TAKDİM ETTİ 
Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale’nin bütün bölgelerinde bulunan sağlık çalışanlarını unutmayarak ziyaretler gerçekleştiren ve TBMM’de yapılan görüşmelerin hemen ardından tekrar sahaya çıkarak sağlıkçıların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni ziyaret etti. Burada hastane personelleri ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Öztürk, günün anlam ve önemine yönelik çeşitli hediyeler takdim etti. 


HASTA YAKININDAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR 
Ziyaretler kapsamında bir hasta yakını olan Murat Karabıyık, yaklaşık üç aydır Nöroloji bölümünde tedavi gören 74 yaşındaki annesi Esme Karabıyık’ın vücudunun çeşitli yerlerinde yatak yarası oluşması nedeniyle başka bir hastaneye sevkini talep etti. Karabıyık, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gerekli tedavilerin uygulandığını ve annesinin bu tedaviye cevap vermediğinden dolayı vücudunun çeşitli yerlerinde yatak yarası oluşmaya başladığını söyledi. Karabıyık, annesi için vekil Öztürk’ten başka bir hastaneye sevk edilmesini talep etti. Karabıyık’ın annesi için bu talebine kayıtsız kalmayan Öztürk, Ankara’da ilgili sağlık kurumlarını arayarak hastanın sevkinin yapılması noktasında girişimlerde bulunarak soruna çözüm buldu. Bu duyarlılığından dolayı hasta Esme Karabıyık’ın oğlu Murat Karabıyık vekil Öztürk’e teşekkür etti. 

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.