Öztürk’ten Dudu Teyze’ye akülü sandalye

Öztürk’ten Dudu Teyze’ye akülü sandalye
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, küçük yaşlarda geçirdiği felç sonucu ortopedik engelli olan Dudu Aydın’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

DUDU TEYZE’NİN YARDIMINA ÖZTÜRK KOŞTU
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı, Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, vatandaşların derdine derman olmaya devam ediyor. Henüz 10 yaşındayken felç geçiren 62 yaşındaki Dudu Aydın, geçirdiği felç sonucu sağ gözünde, sağ kolunda ve sağ bacağında sorunlar yaşamaya başladı. Gördüğü tedaviler sonucu sağ gözü ve sağ kolu iyileşen Aydın’ın sağ bacağı eski sağlığına kavuşamadı. O zamandan beri zorlu bir yaşam mücadelesi veren Aydın’ın düşerek kalça kemiğini kırması sonucu ise yürümesi iyice zorlaştı. Bir süredir oğlu Uğur Aydın (38) tarafından dışarıya çıkarılan, kendi başına hareket bile etmekte zorlanan Dudu Teyze’nin yardımına MHP’li Öztürk koştu. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Dudu Aydın’a daha rahat bir yaşam sunabilmek adına akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

“ANNEM, ÇOCUK GİBİ SEVİNDİ”
Verilen hediye sonrası konuşan oğul Uğur Aydın, “Bir ev toplantısında, annemin talebini sayın Milletvekilimiz Halil Öztürk’e ilettik. Sağ olsun anında bize cevap verdi ve çok kısa bir süre içerisinde de akülü tekerlekli sandalyeyi gönderdi. Annem birinin yardımı olmadan evden çıkamıyordu, evde mahsur kalıyordu. Hiçbir yere gidemiyordu. Nereye gitsek ben kucağımda götürüyordum. Annem hayata küsmüştü. Akülü sandalyeyi aldığı zaman çocuklar gibi sevindi. İlk aldığımızda hemen gittik mahallede gezdik. Rabbim vekilimizden razı olsun, yolunu açık etsin. Allah vekilimizi başımızdan eksik etmesin.

Haber: Ahmet Gökdemir


6459153b69e3f.1.png

6459153b6f3e2.2.png

6459153c1a4e9.3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.