Öztürk’ten ailelere özel mektup 

Öztürk’ten ailelere özel mektup 
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında ailelere özel mektup gönderdi. Mektupta, 14 Mayıs seçiminin önemine yer verildi.

KIRIKKALE İLE AYNI YÖNE BAKIYORUZ.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, seçimin önemini içeren bir mektup hazırladı. Türkiye’nin kader seçimi olduğunu vurgulayan Öztürk, bu mektupla birlikte seçmenlerinden destek istedi. Öztürk, “Rotamız; Siz Saygıdeğer Hemşehrimizin rotasıdır. Gücümüzü Sizlerden alıyor,  Kırıkkale ile aynı yöne bakıyoruz.”

TEK DİL, TEK VATAN, TEK DEVLET
“Cumhur İttifakı olarak Ülkemize ve aziz milletimize kazandırdığımız hizmetlere devam etmek, ülkemizi çok daha ileri seviyeye taşımak, şehrimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi geleceğe hazırlamak için tam bir azim ve kararlılıkla ilerlemek istiyoruz.  Sizin de; bölücülere, Türkiye'nin iç ve dış düşmanlarına karşı olduğunuzu biliyorum. Sizin de, yalanlara, makyajlı söylemlere karnınızın tok olduğunu biliyorum.” 

İŞTE SIRA GELDİ: VATANA SAHİP ÇIKMAYA!
“Dünyada söz sahibi konumuna gelmiş Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını, 14 Mayıs’ta vereceğiniz oylarla taçlandıracak ve verdiğiniz bu karadan asla pişman olmayacaksınız! 
Çünkü verdiğiniz oylarınızla; Çocuklarımıza ve Gençlerimize bırakacağımız; Büyüyen Türkiye’nin Güçlenen Türkiye’nin İmrenilen Türkiye’nin Huzurlu ve Güven dolu Türkiye’nin, kapısını aralamış olacaksınız.  Türkiye’nin coğrafyasında Küresel Güç olabilmesi için ve bugünden daha güzel ve mutlu yarınlar için 14 Mayıs’ta teveccühünüze, oylarınıza hassaten talibim.” 

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN 
“Sizler gibi; bu topraklarda doğan, bu toprakların aşını yiyen, suyunu içen, kıt kanaatle okuyup bugünlere gelen ve 5 sene Sizlere ve Kırıkkale’ye sizlerin kıymetli oylarıyla hizmet etme şerefine nail olan Halil Öztürk’ü yalnız bırakmayacağınıza yürekten inanıyor ve diyorum ki: “İşte sıra geldi: Vatana sahip çıkmaya! 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde oylar Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Milletvekili Seçimlerinde oylar Sayın Devlet Bahçeli'ye, MHP'ye diyelim, Memlekete sahip çıkalım.”  En derin saygılarımla...

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.