Öztürk: “MHP kadroları, devletinin ve milletinin yanında 

Öztürk: “MHP kadroları, devletinin ve milletinin yanında 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk ve İl Başkanı Murat Abalı, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi.

CUMHUR İTTİFAKI İÇİN MÜHRÜNÜ BASACAKTIR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk ve İl Başkanı Murat Abalı, merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi
14 Mayıs gecesi milletin menfaati için mücadele eden Cumhur İttifakı'nın yeniden iktidara geleceğine inandıklarını aktaran Öztürk, şöyle konuştu: "Bu seçimin kazananı aziz milletimizle birlikte Cumhur İttifakı olacaktır. Bizim partimiz, 'ben yoksam kimse yok' diyenlerin değil, 'kimse yoksa ben varım' diyenlerin omuzları üzerinde yükselen bir siyasi partidir. Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz MHP, Türk siyasetinin ilke ve ülkü markasıdır. Bunun farkında olan Türk milleti ve Kırıkkaleli hemşehrilerimiz, sandık başına gittiğinde hiç tereddüt etmeden yeniden Cumhur İttifakı için mührünü basacaktır."

ÜLKENİN YARINLARI VE GELECEĞİ İÇİN OY KULLANALIM
Öztürk, CHP'nin politikalarını da eleştirerek, "Bugün CHP'nin bulunduğu duruma baktığınız zaman Atatürk çizgisinden tamamen kopmuş, ayrılmış ve rüzgar gibi savrulan bir siyaset tarzı izliyor. Bunu hepimizin bilmesi, oy kullanırken de bunu bilerek oy kullanmamız lazım. Ülkenin yarınları ve geleceği için oy kullanalım." dedi. İl Başkanı Abalı da MHP'de önemli olanın vatan ve millete hizmet olduğunu dile getirdi.

DESTEĞİNİ ESİRGEMEYECEK
Milletin Cumhur İttifakı'na ciddi bir destek vereceğine inandıklarını belirten Abalı, "Milletimiz, büyüyen Türkiye'nin güzel yarınları için Cumhurbaşkanımızdan desteğini esirgemeyecek. Çok yüksek bir oyla tekrar seçecek. Milletimiz hem Kırıkkale'de hem de Türkiye genelinde MHP'yi TBMM'de çok daha yüksek bir oranda milletvekili sayısıyla temsili için kendi üzerine düşeni yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.