Öztürk, Kırıkkale’yi karış karış geziyor 

Öztürk, Kırıkkale’yi karış karış geziyor 
MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kırıkkaleli vatandaşların sorunlarını meclise taşımaya devam ediyor. Öztürk, esnafın ve vatandaşın tüm sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyor.

CUMHUR İTTİFAKI’NI ANLATIYOR
Kırıkkale sokaklarını tek tek gezen MHP’li Öztürk, bir yandan vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinlerken, diğer yandan vatandaşlara Cumhur İttifak’ını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı anlatıyor. Kırıkkale’nin kalkınması ve refahı için mücadele ettiklerini dile getiren Öztürk, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettikleri gibi, ‘Tayyip Bey’i tanıyınız, anlayınız ve herkese anlatınız’ diyoruz,” dedi. 


MHP HEYETİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 
Milletvekili Öztürk, vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşın yarasına da derman oluyor. Öztürk, geçtiğimiz günlerde Bahşılı ilçesinde evi yanan bir kadına destek olmuştu. Aile’nin evinin yeniden yapılacağının altını çizen Öztürk, "Siz merak etmeyin, biz güçlü bir ekibiz. MHP'li belediyelerimiz, teşkilatımız var. Hemen size bir ev yaptıralım. Tekrar çok geçmiş olsun." dedi.


BOZKIRIN İNCİSİ KIRIKKALE 
Milletvekili Öztürk yardıma muhtaç aileleri de unutmuyor. Geçtiğimiz günlerde konuyu meclise kadar taşıyan Öztürk, ‘imkânı olanları, imkânı olmayanlara yardıma’ çağırdı. Vatandaşları seferberliğe davet eden Öztürk, Hepimizin öğrencilik yılları oldu, imkânsızlıkla geçen dönemlerimiz oldu. Benim gibi bu sıkıntılı günlerini kimsenin unutamayacağını düşünüyorum. Ve bu minvalde; elinde imkân olan her bir hemşehrimizi, okul araç-gereç, kıyafet konusunda imkânı olmayanlara yardıma, katkıya adeta seferberliğe davet ediyorum.” dedi.


KIRIKKALE’YE YATIRIMCI ÇAĞRISI
Tüm bunların yanı sıra Kırıkkale’nin büyümesini ve ekonomisini de düşünen Milletvekili Öztürk, geçtiğimiz Ağustos ayında yaptığı meclis konuşmasına yatırımcılara seslenerek, Kırıkkale’ye yatırım yapmaları konusunda davette bulunmuştu. Kırıkkale’nin her alanda daha iyi temsil edilmesi gerektiğini belirten Öztürk, Kırıkkale için ‘Bozkır’ın İncisi’ ifadesini kullanmıştı. Öztürk ayrıca, Kırıkkale’nin ulaşım, sağlık, çevre eğitim ihtiyaçlarını da sık sık mecliste gündeme getiriyor.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.