Öztürk: “Kazanan Türkiye oldu”

Öztürk: “Kazanan Türkiye oldu”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, “Kazanan hep birlikte büyük Türk milleti ve Türkiye olmuştur” dedi.

İÇ VE DIŞ ODAKLARA MESAJINI AÇIK VE NET VERMİŞTİR 
Öztürk, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu 28 Mayıs’ta gerçekleşmiştir. Milletimiz; HDP’den ve Kandil’den medet umanlardan, yurtdışındaki kaçak Fetö elemanlarının her gün destek açıkladığı, sevinç sırasına girdiği, Batı’nın elini açıp kazansın diye dört gözle beklediği, her gün hangi kılığa gireceğini şaşırmış, bir gün sözde milliyetçi, bir gün Selahattin Demirtaş havarisi olan Kılıçdaroğlu’na destek ve prim vermemiştir. Türk Milleti, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olacağına inandığı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçerek tüm iç ve dış odaklara mesajını açık ve net vermiştir.”

ÖNEMLİ ROL OYNAMIŞTIR
“Seçim sonuçları göstermiştir ki kaybeden Pkk, Fetö, Kandil, Amerikan ve AB emperyalizmi ile Türkiye’ye hasmane tutum içerisinde olan bilumum dış güçler olmuştur. Hür ve özgür iradesi ile kazanan büyük Türk Milleti ve Türk Devleti olmuştur. Kazanımlarını devam ettiren, istikrar ve huzurdan yana tavrını ortaya koyan Türk Milleti eşsiz bir demokrasi örneği sergilemiştir. 
Kırıkkale’miz de bu zaferde şüphesiz büyük paya sahiptir. Kırıkkale’m bizleri tekrar Vekili olarak gönderdiği TBMM’de gösterdiği iradesini artan oy oranı ve sayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destek ile de pekiştirmiştir. Yaklaşık her 3 kişiden ikisinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiği değerli hemşehrilerim Türkiye ortalamasının da üzerinde bir oy oranı ile Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın açılmasında önemli rol oynamıştır.”


HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM 
“Kırıkkale her zaman tavrını milli ve manevi olandan, değerlerini yaşayan ve yaşatandan yana göstermiştir. Kırıkkale; terör destekçileriyle bir ve beraber olana, seçimin 1. ve 2. turu arasında ne diyeceğini şaşırana, Türklükle sorunu olana, Ayasofya’yı tekrar müze yapma hayali kurana, LGBT destekçisine, depremzedelerin haysiyetine dil uzatana elbette geçit vermemiştir, vermeyecektir. Kırıkkale, dört başı mamur ben buradayım ve burada oldukça siz emelinize ulaşamayacaksınız diyerek sandığa attığı helal oylarıyla işbirlikçi cephenin alayına birden meydan okumuştur. Hemşehrilerime ve Cumhur İttifakı’na destek veren hassaten herkese teşekkür eder, bugünden itibaren daha da fazla şevkle ve azimle çalışacağımızın bilinmesini isteriz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.