Öztürk: “Gönül kapımız herkese açık”

Öztürk, “Geçmişte olduğu gibi bizim hem gönül kapımız hem de makam kapımız vatandaşımıza sonuna kadar açıktır. İnşallah yeni dönemde milletimizi başarıyla temsil etmek için görevimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK: “HEDEFİMİZ KIRIKKALE'DE BİRİNCİ PARTİ OLMAK. 3 MİLLETVEKİLİNE TALİBİZ AMA EN AZ 2 TANESİNİ MHP MİLLETVEKİLİ OLARAK TBMM’YE GÖNDERMEK İSTİYORUZ”

 

BÜYÜK BİR BAŞARI SAĞLAYACAĞIZ 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimi için 14 Mayıs’ı işaret etmesiyle birlikte siyasi arenada hareketlilik başladı. Bu kapsamda Cumhur İttifakıyla birlikte ortak hareket eden Milliyetçi Hareket Partisi, TBMM’de daha güçlü şekilde temsil makamına sahip olmak amacıyla mücadelesini geçmişte olduğu gibi yine sürdürecek. Başarılı bir Milletvekilliği süresinde geride 5 yılı bırakacak olan Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, partiye gönül verenleriyle ve teşkilatlarıyla birlikte yeni döneme adım atmaya hazırlanıyor. Öztürk, yeni dönem hazırlıklarını Gazetekale Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e anlattı. Öztürk, “Geçmişte olduğu gibi yine bu seçimde de büyük bir başarı sağlayacağız” dedi.

2 MİLLETVEKİLİNİ TBMM’YE GÖNDERECEĞİZ
Geçtiğimiz dönem aldıkları oy yüzdesini daha yukarlara çıkartmak için çaba sergileyeceklerini belirten Öztürk, yerelde ve genelde seçime daima hazır olduklarını vurguladı. Öztürk, “İl, ilçe teşkilatları, Ülkü Ocakları, Türkiye Kamu-Sen, üyelerimiz ve en önemlisi Yahşihan, Sulakyurt, Karakeçili ve Hacılar’da Belediye Başkanlarımızın ortaya koyduğu birliktelikle seçime gireceğiz. Bu birliktelik bizlere çok büyük bir başarı sağlayacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu yapı içerisinde arkadaşlarımızla ortaya koyduğumuz hedef Kırıkkale'de birinci parti olmak. 3 Milletvekiline talibiz ama en az 2 tanesini MHP Milletvekili olarak TBMM’ye göndermek istiyoruz” ifadesinde bulundu.

BÜYÜK VE TAM BİR İNANMIŞLIK VAR 
Bu konuda bütün teşkilatımız, partimizin her kademesi büyük ve tam bir inanmışlıkla elinden gelen desteği sağlıyor diyen Öztürk, “Bu seçime iyi şekilde hazırlanıyoruz ve hazırız. Milletimiz MHP’yi çok daha yakından takip etsinler. Kırıkkale halkı, MHP’nin TBMM’de güçlü sayıyla temsil edilmesi hususunda elini taşın altına koyacaktır. Bizim hedefimiz Kırıkkale’de birinci parti olmak ve 2’den aşağı olmamak üzere 3 Milletvekiline de talibiz. İnşallah bu inanmışlıkla yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz.” 

SEÇİMİN GALİBİ CUMHUR İTTİFAKI OLACAK
Cumhur İttifakı’nın başarılı bir şekilde yolunda ilerlediğini ifade eden Öztürk, “Bizim ittifakımız seçimlere az bir süre kala yine mutlak galibiyetini ilan etmiş ve kenetlenmiş şekilde önüne bakıyor.  Bizler ‘Cumhur İttifakı’ olarak bu seçimlerinde galibi olacağız.  Çünkü bizler samimiyetle siyaset yapıyoruz. Hesabı değil, hasbi duygularla bir siyaset yapıyoruz.  ‘2023 Lider Ülke Türkiye’ hedefinden, ‘2071 Süper Güç Türkiye'yi hedefleyen bir çalışmamız var. 
Türk milletinin bekası için yürütülen bu siyasette Allah bizleri koruyor, millette bunu görüyor. İnşallah bundan sonraki süreçte MHP, mecliste çok daha güçlü bir sayıyla temsil edilecek ve Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ı çok yüksek bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz.”

CHP, ATATÜRK’ÜN YÖRÜNGESİNDEN ÇIKTI 
TBMM’de CHP’nin vatan ve millet bekası uğruna alınan kararlara hayır demesini eleştiren Öztürk, CHP’nin Atatürk’ün yörüngesinden çıkmış ve HDP’nin yörüngesine giren bir parti olduğunu söyledi. Bazı yasa tasarılarına CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal dahil yanlış kararlara imza attığını vurgulayan Öztürk, “HDP Milletvekili Garo Paylan, sözde ‘Ermeni Soykırımı’  ile kanun teklifi verdi. Bunun kabul edilemez olduğunu söyledik ve Milletvekili Önal’ı buna karşı çıkması için davet ettim. Ama kendisi hiçbir şey söylemedi. Domatesin, biberin pahalılığıyla ilgilendi. O gün yüksek olan fiyatlar bugün inişe geçti.  Biz domatesin, biberin, patlıcanın pahalılığı üzerinden Türkiye Cumhuriyeti'nin ali menfaatlerini, Türk tarihini yok sayamayız. 

5 YILLIK SÜREDE VİCDANIM RAHAT 
Milletvekilliği sürecinde 5 yılı geride bırakacağını ifade eden Öztürk, “Halkımızın karşısında tecrübeli bir Milletvekiliyiz.  Bu süreçte hem ülke noktasında hem Kırıkkale noktasında hizmet etme adına, elimizden gelen bütün çabayı bütün gayreti sarf ettik. Vicdanen rahatım. Tabii ki yapabildiğimiz ve yapamadığımız işler oldu.  Cumhur İttifakı’nın bize sağlamış olduğu ılıman iklim içerisinde hem ilimiz için hem de ülkemiz için elimizden gelen çabayı gösterdik. Bunun takdirini Kırıkkale halkına bırakmak istiyorum.  Caddede, sokakta, köyde, kentte halkımızın sürekli bizleri çevirerek samimi bir ilişki içerisinde olduğunu görüyoruz. Bu da çok kötü bir Milletvekilliği dönemi geçirmediğimizin bir işaretidir. Ama takdiri yine büyük Kırıkkale halkına bırakıyorum.  Umarım yeni dönemde MHP, meclis aritmetiğinde güçlü bir konuma erişir.” 

MİLLLETİMİZİN GÜVENCESİYİZ 
“MHP'nin TBMM'de güçlü bir konuma erişmesi hem ilimiz Kırıkkale için hem de Türkiye için büyük bir gerekliliktir, büyük bir umuttur. Eğer MHP, TBMM'de daha yüksek bir sayıyla temsil edilirse MHP'nin bu temsili devlet ve millet adına çok daha büyük bir güvencenin teminatın adıdır diye değerlendiriyorum. Milletvekili olarak sizin niye projeniz diye yok diye kızıyorlar. Ben Milletvekili olarak kendimin kullandığı bir bütçem yok. Ben bakan değilim, belediye başkanı değilim anayasaya göre Milletvekilinin işi yasa yapmaktır. Ama ben şunu taahhüt edebilirim hem Milletvekili olarak şunu söyleyebilirim. Hem makam kapılarımız hem de gönül kapılarımız sonuna kadar Kırıkkaleli hemşerilerimize açıktır. Bugünden sonra da açık olacaktır. Ama eğer şartlar olgunlaşır belirli bir noktaya bizleri taşırsa MHP yönetimde farklı şekilde söz sahibi olursa o zaman Kırıkkale için neler yapılabilir bu konuda bütün bakanlıklarla çok farklı şekilde çalışma içerisinde olurum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.