Öztürk, gitmedik köy, girmedik sokak bırakmıyor

Öztürk, gitmedik köy, girmedik sokak bırakmıyor
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, bir an olsun dur durak bilmeden Kırıkkale’de gitmedik köy, girmedik sokak bırakmıyor.

“BİR OY TAYYİP BEYE, BİR OY DEVLET BEYE”
Her gittiği yerde “Bir Oy Tayyip Beye, Bir Oy Devlet Beye” diyen MHP Milletvekili Öztürk, 2023 seçimlerinde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi hem de MHP’nin TBMM’de çok daha güçlü olması gerektiğini anlatıyor. “MHP olarak derdimiz makam değil vatan” diyen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, geleceğin güçlü ve müreffeh Türkiye’sinin Cumhur İttifakı sayesinde gerçekleşeceğini her ortamda dile getiriyor.


BİZZAT HEMŞEHRİLERİNİN AYAĞINA GİDİYOR
Milletvekili seçildiği günden beri TBMM ve Parti Genel Merkezindeki çalışmalarının dışındaki tüm vaktini Kırıkkale’nin her bir karışını gezerek hemşehrileriyle geçiriyor. Onların dertlerini ve taleplerinin dinlemek için bizzat hemşehrilerinin ayağına giden MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Ankara’da da taleplere karşılık verebilmek için çalışıyor, Bakanlıkların kapılarını aşındırıyor.


TÜM TEŞKİLATLARLA BERABER HEMŞEHRİLERİNİ DİNLİYOR
Beraberinde MHP Kırıkkale il, ilçe ve kadın kolları başkanları ve yöneticileriyle birlikte her hafta farklı ilçelerin farklı 7-8 köyünü ve Kırıkkale’nin merkez mahallelerini ziyaret eden MHP’li Öztürk, buralarda hemşehrilerinin sıkıntı ve taleplerini dinlemenin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisini ve Cumhur İttifakını anlatıyor.  

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.