Öztürk: “CHP Kırıkkale teşkilatı kafasını kumdan çıkarsın!”

Öztürk: “CHP Kırıkkale teşkilatı kafasını kumdan çıkarsın!”
MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Milletvekili Av. Halil Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı’nı eleştirdi.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR VAR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Milletvekili Av. Halil Öztürk,  “Kırıkkale CHP’ye yönelttiğimiz sorulara cevap veremeyenler, yalan haberlere sarılmış. Tüm Türkiye gibi Kırıkkale de aşağıdaki sorulara cevap bekliyor eyy CHP yönetimi, Kırıkkale CHP Milletvekili ve yöneticileri.” diyerek, cevap bekleyen soruları kamuoyu ile paylaştı.

ÖZTÜRK: “KIRIKKALE’DEN OY İSTEYECEK CHP’LİLERE SORUYORUZ”

1-) 28 Mayıs 2022’de genel başkanınızın “Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş serbest kalsın istiyorsanız CHP’ye oy vereceksiniz.” demesinden Kırıkkale ne anlamalıdır?

2-) ‘YPG ve PYD için vatanını korumak üzere biraraya gelen insanlar topluluğu’ diyen Genel Başkanınız hakkında kamuoyuna bir özür borçlu değil misiniz?

3-) CHP Genel Başkanınız Selahattin Demirtaş’ın göğsüne neden şeref madalyası takacak? Bunu Kırıkkale’ye açıklayın.

4-) CHP İstanbul milletvekiliniz Gürsel Tekin’in iktidar olduklarında HDP’ye bakanlık veririz dedi. Kırıkkale’ye açıklayın HDP’ye Bakanlık verecek misiniz? 

5-) CHP Genel Merkez parti meclisi Üyesinin ‘Diyarbakır kürdistanın bir parçasıdır’ açıklamasını nasıl izah ediyorsunuz?

6-) CHP İstanbul milletvekiliniz Sezgin Tanrıkulu’nun “Atatürk katildir… Atatürk Dersim’de katliam yaptı. CHP adına söylüyorum, Atatürk adına özür dilerim.” sözü halen Kırıkkalelilerin hafızalarında, siz yine sessizsiniz, neden?  

7-) Yine Sezgin Tanrıkulu’nun; ‘iktidara geldiğimizde İHA, SİHA üretimini durduracağız’ yönündeki açıklamasından siz ne anlıyorsunuz? 

8-) Bir zamanlar genel başkan yardımcınız olan bir başka CHP İstanbul milletvekilinizin ‘Maalesef Türkiye Azerbaycan’a yardım ediyor’, ‘Türkiye Libya’da yayılmacı politika izliyor’ sözlerini Kırıkkale’ye nasıl açıklayacaksınız?”

9-)  Mersin’de polisevine düzenlenen saldırıyı gerçekleştiren PKK’lı terörist Dilşah Ercan'ın CHP'nin raporunda 'gazeteci' olarak tanımlanmasını Kırıkkaleli hemşehrilerimize gelin izah edin? şeklinde sorular yönelten Öztürk, hem MHP’nin hem de Kırıkkalelilerin ısrarla cevap beklediğini savundu. 


KIRIKKALE’DE ALGI YARATAMAZLAR
Öztürk,  “MHP’nin ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı Türkiye’nin her bir yerinde övgüyle konuşulurken, duydum ki CHP Kırıkkale Milletvekili ve İl Yönetimi bizim belediyemize yönelik kurgulanan ve halen yargı sürecinde olan yalan haberlere sarılarak, akıllarınca gündem yaratmaya çalışmaktadırlar. Belediye Başkanı yalan, dolan haberlerin sorumluları hakkında cumhuriyet savcılığına herkesten önce suç duyurusunda bulunmuştur.” diyerek, Kırıkkale’deyken sözde millî, Ankara’da gayri milli duruşu olanlara Kırıkkale’den oy çıkmayacağını iddia etti.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.